Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

- terug naar nieuws -

#DTRH17 At Night

#DTRH17 At Night

Begin je nacht goed met een waanzinnige show, met op vrijdag de dubbelklapper Moderat en Trentemøller, op zaterdag wonderkind Nicolas Jaar en op zondag Oscar & The Wolf en H09909 in je sprookjeswoud. Na middernacht presenteert Down The Rabbit Hole de grootste bosclub onder de rivieren: van dance in Fuzzy Lop en rock ‘n’ roll all night op het Vuige Veld tot tropische tunes op het Idyllische Veldje, Zuid-Amerikaanse vibes in Le Salón en indie, pop en culthits plus all of the above in Teddy Widder.

Check op vrijdag Teddy Takeover, Nathan Fake en Dollkraut, en trek je zaterdag bij Mr. Scruff, 2manydj’s en FOMO door tot de ochtendnevel over je koepeltent valt. Zondag ga je nog een keer ga-ga bij Rabbit Radio en pak je je laatste danskansen tijdens de b2b-set van Daphni & Hunee. Wie maandag het eerst bij de koffieautomaat is, heeft verloren.

Voor wie de zon niet uit zijn bol krijgt, spinnen op het Idyllische Veldje Tien Son (Jungle by Night) & Edgar Ramiro, DTRH-residents Groefmeester K & Thud Hola en Rotterdams own DJ Thelonious funky en jazzy vinyl, vers van de evenaar. Nog heter gaat het er in de latin hangout Le Salón aan toe: feesten en flirten op mestizo, latin, salsa en reggae van Fiesta Macumba en Cafe de Calaveras. Guapa!

Dat kan gekker, vinden ze bij de Porto Parties op Future Fuzzy Field: van ’s middags tot ’s nachts knotscrazy feestjes voor en door Rabbiteers, waarbij je twee uur per party de meest uiteenlopende thema’s om je oren krijgt. De knallende countdownmarathon Nieuwjaar - De Generale bijvoorbeeld, maar ook Bubbles & Bananas, Charlie & de Fissa Factory en Skinny Disco Dipping, waar je neus – en wellicht wat andere lichaamsdelen – in de discodip worden gedipt. Classic.

No worries, vermakelijk op adem komen kan altijd. Plof lekker neer bij de magische fantasy- en fucked-up horrorfilms in de Bosbios en ga geregeld kijken bij de doorlopende live-tv-show Broadcast Away TeeVee op het Vurige Veld, met talloze toffe gastoptredens. En onthoud: beter laat je je spontaan leiden door het lot, want zoals elk jaar duiken op Down The Rabbit Hole overal verrassingsshows en geheime feestjes op – overdag én ’s nachts. Zie je daar!

Bekijk meer nieuws