Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

- terug naar nieuws -

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in

Na het heerlijke weekend in juni, heb je in het najaar nóg een kans om Down The Rabbit Hole te tuimelen. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht op zaterdag 23 september presenteert Down The Rabbit Hole FêTeReTeT in Doornroosje.

Het festival vliegt naar binnen: stap Doornroosje in en waan je op het Idyllisch veldje, waar Discos Horizontes & Jamaican Jukebox hun gevaarlijk lekkere fiesta vieren. Of raak bezeten door de Voodoo vibes van de Togo All Stars en de muzikale omlijsting door DTRH-Residents Groefmeester K en Thud Hola. Draai rondjes in de Fuzzy Lop en rock het Vuige Veld. De Computery Guys zorgen wederom voor het creatieve WC-entertainment en uiteraard hebben we de nodige verrassingen in petto.

Binnenkort wordt meer programma bekend waarmee Down The Rabbit Hole de kleinste krochten en grootste holen van Doornroosje zal vullen. Volg het Facebook event voor alle updates.

Er zijn slechts 400 tickets (€10) beschikbaar voor het nachtfeest FêTeReTeT.
Gelukkig heb je met je Kunstnacht Passe-Partout (€18) ook toegang tot het feest en het complete avond-programma dat voorafgaand aan deze nacht in de Nijmeegse binnenstad plaatsvindt.

Tickets worden verkocht via de Nijmeegse Kunstnacht en koop je hier.

Bekijk meer nieuws