Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

- terug naar nieuws -

Rabbit Bazar op de Hotot Heuvel

Rabbit Bazar op de Hotot Heuvel

De bazar -bovenop de Hotot Heuvel- is dé plek om lekker te struinen voor leuke souvenirs en hebbedingetjes. Wij zetten alles even voor je op een rijtje!

Bij Afriek kun je terecht voor handgemaakte, Afrikaanse blazers en overhemden in alle kleuren en maten. Loop vervolgens om je wereldse outfit compleet te maken even door naar Vientre Bandidos, waar ze eigenzinnige kleding, sieraden, tassen en gifts vanuit de hele wereld hebben verzameld en verkopen in Beuningen, speciaal voor jou! Stap daarna even binnen in de rode, Britse dubbeldekker van Vintage Factory, waar ze vintage kleding, schoenen en laarzen verkopen vanuit een wel hele bijzondere setting!

En op een Rabbit Bazar kunnen konijnen niet ontbreken toch? Daarom verkoopt Fuuki gezeefdrukte t-shirts met illustraties van konijnen. Yes!
En wat is een festivallook zonder de juiste accessoires? Schatten jagen kan o.a. bij de Treasure Truck van King Louie, de hippe zonnebrillen van IkHebEenBril.nl of bij de kraam met unieke, handgemaakte sieraden van Renske Mollink. Of wat dacht je van Bøkers backpacks, waar ze handgemaakte rugtassen verkopen, vervaardigd uit oude festival banners?

Even je zweterige voetjes laten luchten? Bij Slipperbus.nl moet je zijn voor flip flops van merken als Havaianas, REEF en Sanuk.

Ook aan bijzondere cadeautjes op Down The Rabbit Hole geen gebrek: maak zelf gifjes en een flipbook in de studio van Cineville, of laat je gloednieuwe aangekochte spulletjes graveren met een laser bij Uncover Lab.

Voor de leukste bohemian home- en lifestyle items moet je zeker even gaan kijken bij Kindred Spirits! Of zoek je een fijn kleedje om op te zitten wanneer je dansbenen even moe zijn? Ga dan langs bij de kraam van Festivalkleed.

Voor deze en nóg veel meer kleine kraampjes met unieke snuisterijen ga je langs bij de Rabbit Bazar op de Hotot Heuvel. Shopze!

Bekijk meer nieuws