Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

- terug naar nieuws -

Reserveer je plekje voor Lucky's dinnershow

Reserveer je plekje voor Lucky's dinnershow

*UPDATE: de show op vrijdag om 18:00 uur is inmiddels uitverkocht en ook de reserveringen voor de andere shows gaan hard. Wil je er bij zijn? Reserveer dan snel jouw plekje!*

In Lucky’s Kerk host Lucky Fonz III elke dag om 18:00 en 20:00 uur een boordevolle dinnershow met hemelse vegetarische specialiteiten, volgens recept van Down The Rabbit Hole in samenwerking met Top Notch en topkok Amaro. Geen kliekjes, maar Michelinsterren als gastartiesten, waaronder DJ Dano, Linde Schöne, Dominee Gremdaat, Ray Fuego (SMIB) en All The King’s Daughters.

Reserveer jouw plekje in de dinnershow voor 8 munten per persoon voor de shows op zowel vrijdag, zaterdag als zondag via het online aanmeldformulier. Je kunt je dinnervoucher vervolgens op vrijdag tussen 12:00 uur en 16:00 uur ophalen bij Lucky’s Kerk. De eventuele overige plaatsen worden voor aanvang van de shows aan de deur verkocht.

Geen plek? Geen zweet: in dit heilige houten huisje regent het dag en nacht onverwachte feestjes en geheime optredens voor de hele Rabbitparochie. Halleluja!

Bekijk meer nieuws