Merchandise

CHECK HIER DE PRECOLLECTIE
de volledige collectie is verkrijgbaar op Down The Rabbit Hole


Rabbits, spits je oren! Trendwatchers en lookbookzoekers kijken deze zomer reikhalzend uit naar de lancering van de officiële DTRH-merchandise. Dit jaar droppen Down The Rabbit Hole en OBEY Clothing namelijk samen een exclusieve collectie festivalfashion in de Groene Heuvels! 

Perfecte merch-match, want OBEY en de Amerikaanse kunstenaar/oprichter Shepard Fairey trappen met hun recalcitrante kunst en mode al meer dan twintig jaar tegen het systeem. Dressed to impress én ready to tumble? Past als gegoten.

De limited-edition DTRH x OBEY-collectie omvat natuurlijk de officiële line-upshirts en hoodies, maar ook sokken, tote bags en andere unieke Rabbit Hole-pareltjes. Zoals het kroonjuweel van dit seizoen: de AaBe x DTRH Blanket, een full-body kwaliteitsdeken met Tilburgse scheerwol en artwork van DTRH-ontwerper Merijn Hos.

De volledige merch-lijn is pas op het festival zelf verkrijgbaar, maar vanaf vandaag kun je bij OBEY online al drie must-haves uit de precollectie scoren: een T-shirt, een tas en de felbegeerde AaBe x DTRH Blanket. Bestel ze voor zondag 25 juni, dan heb je ze op tijd voor DTRH in huis!

Check hier de precollectie!SOCIAL