Avant Garden

Avant Garden

Er is nog geen duidelijkheid vanuit de politiek over het wel of niet doorgaan van DTRH, daarom gaan we nog steeds uit van een feestje in Avant Garden in augustus. Dit jaar indoor, dus nog heter: Avant Garden is het hele weekend jouw hotspot voor de lijvigste hiphop en clubgrooves van Down The Rabbit Hole.

Tijdens de wake-upwork-out Goedemorgen DTRH helpt Coloured Creatures je dagelijks om 11:30 en 12:30 uur om al dat luie zweet kwijt te raken. Begin je dag aerobisch-dynamisch, let’s get physical!

Daarna presenteert de crew van Wilde Haren elke dag van 13:00 tot 23:00 uur de top van de Nederlandse hiphop. Zo check je hier shows van RBDJAN & Rocks (THC), Ray Fuego, Kevin, ADF Samski, Sophie Straat, ValsBezig en Yssi SB. Achter de draaitafels staan ook geen kleintjes, want tussen het livegeweld door houden dj’s als Abstract, Waxfiend, Rotjoch Dj set, FS Green en Jarreau Vandal de vibe op de vloer hoog.

Headphone op, party down: elke nacht van 23:00 tot 04:00 uur krijgt een andere host de sleutel van Avant Garden om hun persoonlijke droomline-up ruim baan te geven. Op vrijdag is dat het creatieve collectief Alle$ Lifestyle, dat namen als Adje, RIMON DJ set en JAEL meeneemt. Op zaterdag is Avant Garden het domein van de openhartige rapper/zangeres S10, die onder meer een elektronische set van haar producer sim fane op het programma zet. En de grandest finale op zondagnacht? Die wordt verzorgd door het litste fully independent label Burning Fik, dat onder meer dj-sets van mede-eigenaar Faberyayo, Gotu Jim x Ybra + Baby Boys + Firoza en Mairo Nawaz dropt. Alle hens aan dek!

Check hier de volledige line-up van Wilde Haren op vrijdagzaterdag en zondag.