Bolletje Speeddate

Bolletje Speeddate

Ontbijtje op (lucht)bed van de onverschrokken campingbezorgers van Bolletje gemist? No worries, want in de ochtend van 8:00 tot 11:30 dekken ze zelfs de ontbijttafel voor het massale Bolletje Speeddate-ontbijt op de camping bij de Supermarkt!

Je hoort het goed: schuif gezellig aan en vis gratis en voor niks in een singlesvijver waarin alleen mensen spartelen die net als jij een kaartje voor Down The Rabbit Hole hebben gehaald. IJsbrekers te over dus, van ‘Welk barbecuepakket heb jij besteld op donderdag?’ tot ‘Ga je voetbal kijken bij Hotot of zullen we gewoon lekker dwars meeten bij The Mauskovic Dance Band/Flavien Berger/The Deuxperience Band?

Makkelijker kunnen ze het niet maken bij Bolletje, wel lekkerder. Tijdens een kampioensontbijt met yoghurt, retegezonde ontbijtcrackers met luxe beleg, en kraakverse beschuitjes met aardbeien trek jij je beste moves uit de kast voor potentiële kandidaten die de gouden selectievraag hetzelfde beantwoord hebben als jij. Als je bot vangt, hoef je alleen maar op de bel te wachten. Thank u, next! Wel beet? Pro-tip: scoor als de wiedeweerga dat nummer, want ook de rest van het weekend lopen de bezorgers van Bolletje weer over de campings met hetzelfde tasty ontbijt voor 3,5 muntjes. Voor twee personen, dus tel uit je winst.