Bossa Nova

Bossa Nova

Op het paradijselijke podium Bossa Nova – links naast het meer – zie je overdag intieme klassieke en akoestische muziekacts, loof je Thijs Boontjes mét zijn befaamde Dans- en Showorkest tijdens Boontjes in de gloria! en beland je ’s avonds in de artbar van Deleted Scenes, een performancepaleis waar de beste theatermakers, artiesten en kunstenaars van Nederland elke tien minuten een ander meesterwerk presenteren. Minder bosrijk dan in Beuningen, maar met meer nieuwe avonturen dan ooit.

Begin de vrijdag na het ontbijt met de unieke puzzel die 3VIOLAS legt uit bestaande stukjes klassiek, pop, minimal music, filmmuziek en elektronische muziek om nog net voor de lunch aan te schuiven bij de muzikale avonturiers van het Dudok Quartet. In de middag dobber je lekker mee op de heupwiegende odes aan een leven zonder zorgen door Goldkimono.

Zaterdag neemt het Merel Vercammen Trio je mee in improvisaties à la het juichend ontvangen album ‘The Zoo’, trek je met Caravan III van oost naar west langs lommerrijke slingerpaden waar klassiek, jazz en volksmuziek elkaar kruisen en trakteert Gaidaa je op haar kaleidoscopische alternative R&B en rap.

Zondag schittert Ella van Poucke op Bossa Nova, blaast de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble jongNBE je hier figuurlijk weg en zet jazz- en souldiva Lady Blackbird je in vuur en vlam met haar allesverzengende, emotionele stem. Pas op: heet!

Bossa Nova | gehost door Stephanie Louwrier | dagelijks 10:30-23:00