My default image

Cointreau

Weet je wat er wel in zou gaan op dit uur van de dag? Een Frozen Margarita! Cointreau landt dit jaar in de Groene Heuvels met een très chique oranje ijscocktailbar naast de nieuwe behuizing van REX, de dag- en nachtclub voor fijnproevers en smaakmakers. En geloof maar dat die oer-Franse likeurmeesters de hogere cocktailkunst perfect in de vingers hebben.

Niet genoeg mensen weten echter dat Cointreau een van de drie ingrediënten van het originele margarita-recept is, zoals dat eind jaren veertig door Margaret Sames in Acapulco werd bedacht.
Tequila, limoen en aromatische Cointreau L‘Unique zijn de basics van de betere margarita, traditioneel geserveerd in een glas met zout op de rand – als smaakmakende brug tussen de zure limoen en potente alcohol.

Meng dat met crushed ice voor de lekkerste slushie voor volwassenen ever, op Down The Rabbit Hole verkrijgbaar in de smaken The Original Frozen Margarita en The Mango Passionfruit Margarita. Magnifique!