- terug naar nieuws -

Down The Rabbit Hole 2018 is uitverkocht!

Down The Rabbit Hole 2018 is uitverkocht!

Down The Rabbit Hole 2018 is helemaal uitverkocht! Rabbits: bedankt voor het vertrouwen, we gaan er met z’n allen een heel bijzondere vijfde editie van maken!

Heb je een ticket gekocht? Stay tuned want binnenkort volgt meer informatie over het uitgebreide randprogramma op #DTRH18 inclusief twee gloednieuwe veldjes! Blijf op de hoogte en check welke vrienden er ook gaan door je aan te melden voor het officiële Facebook Event: http://bit.ly/DTRHFB

Binnenkort wordt de FAQ op de website verder aangevuld met alles wat je moet weten en komt er uiteraard weer een festivalapp. Kom je met een camper, caravan of vouwwagen? Vergeet dan niet om een Camper Camping ticket aan te schaffen. Slaap je liever lekker luxe op de Rabbit Resort? Er zijn nog verschillende accommodaties beschikbaar via www.rabbitresort.nl.

Via http://downtherabbithole.nl/tickets zijn voordelige NS DTRH treinretourtickets en parkeertickets verkrijgbaar. 

Heb je geen ticket kunnen kopen? Laat zwarthandelaren links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet nooit zeker of je een geldig ticket koopt. Pas ook op met Ticketswap: ook hier worden regelmatig valse tickets aangeboden.

Have fun op Down The Rabbit Hole 2018: nog maar 2 maanden te gaan!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!