Eerste bevestigingen DTRH22

Eerste bevestigingen DTRH22

Down The Rabbit Hole keert in 2022 terug naar de Groene Heuvels in Beuningen. Er is tenslotte geen betere plek dan ons geliefde natuurparadijs aan het meer om je ziel en zaligheid eindelijk weer de vrije loop te laten. Parkeer je slaapzak, neem een frisse duik en dwaal door het bos, langs velden en wegen waar headliners, heetkomers en verscholen festivaljuweeltjes wachten.

Hotspots als Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop zijn natuurlijk present, net als Avant Garden, Surf Shack, het Idyllische Veldje, het Vuige Veld en The Swamp. Maar er is ook veel nieuws te ontdekken: Tramontana vind je nu bij het kersverse openluchttheater en daar om de hoek verdwaal je in Bermuda in een nooit eerder vertoonde kunstcollectie. Als je goed kijkt, zie je in de verte tegen de bosrand Rex staan; een nieuwe broeierige buzzclub waar grensverleggende dj’s en producers van ’s middags tot diep in de nacht elektronische knallers om je oren schieten. En dat is nog maar het begin, want we hebben met zijn allen iets in te halen!

Get ready to tumble: vandaag vliegen we uit de startblokken met de eerste 32 bevestigingen! Lees en luister hier alles over de eerste acts en stay tuned want er komt nog veel meer moois bij.


DTRH22_announcement_Nov25_FINAL.png


Foto: The War on Drugs