Eten en drinken

Eten en drinken

Van de lucht kunnen Rabbits niet leven, dus serveren we in de Groene Heuvels wederom een weelde aan culinaire lekkernijen en verrukkelijke drankjes, met dit jaar onder meer een extra groot vega(n)-aanbod. Een overzichtje is dan wel zo handig, dus ga er maar even voor zitten. Of loop even mee, dan weet je meteen wáár je wát kunt vinden.

Om te beginnen zijn er natuurlijke talloze bars, voor de eenvoudige dorst. En wie tevreden is met friet en worst, komt ook niet van een koude kermis thuis. IJs, tosti’s, BBQ, burgers, kaasfondue, het is er allemaal – vooral in The Swamp. En allemaal van topkwaliteit. Maar check ook de naastgelegen Hotot Hill eens voor letterlijk nextlevel dierlijk voedsel: sappig zilte mosselen, rechtstreeks van de mosselbanken in Yerseke. Je weet niet wat je proeft. Dat lekkers laten zwemmen doe je bij de Duitse Wijnbar, waar die Mannschaft (m/v/x) niet voor niets in Riesling Rocks-shirts bedient. Ze schenken er trouwens ook vegan witte wijn!

Daar horen natuurlijk ook vegan snacks bij: die vind je dan weer bij de Surf Shack. Lekker om te delen terwijl je op een sup dobbert. Van daaruit steek je zo door naar het Vega(n)laantje naast Teddy Widder. Pita of pizza, hele feestmaaltijden, er komt geen dierlijk product aan te pas – behalve een wolkje melk in je koffie misschien. Op het Fuzzy Field staat trouwens ook de vegan streetfoodbar te lonken, midden tussen ambassadeurs van de Venezolaanse, Thaise, Mexicaanse en Koreaanse keuken. Libanees smikkelen doe je bij de Peperwortel-foodtruck naast REX en voor hippe, hartige Japanse okonomiyaki-pannenkoeken haast je je naar het Idyllische Veldje, dat sowieso een oase voor foodies is.

Maar het kan nog avontuurlijker. Hup, naar het bos, waar je bij The Waterhill lid kunt worden van The Dumpling Club om je eigen dumplings te vouwen of naar The Bizarre, waar je bij The Royal Bizarre deskundig geshakete cocktails op basis van Royal Bliss en Fuze Tea haalt om in stijl op avontuur te gaan.

En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Meer (w)eten is de app checken!

 

Download hier de app:

iOS: https://apps.apple.com/us/app/down-the-rabbit-hole-2020/id992446341

Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.downtherabbithole.festival2015&hl=en&gl=US