- terug naar nieuws -

Future Fuzzy Field

Future Fuzzy Field

De toekomst begint op het Future Fuzzy Field: het veld met aan de ene kant de Fuzzy Lop en aan de andere kant het van live-elektronica schuddende nieuwe buitenpodium Fuzzy Dome. Waar je heel de dag kunt dansen, dromen, chillen en spacen en waar tijd en ruimte relatieve begrippen zijn. Hier gaat de muziek altijd door en krijgen je dansbenen geen rust, want op het Future Fuzzy Field is op ieder moment van de dag en nacht altijd een show bezig.

Droom op vrijdagnacht weg met de psychedelische house, electro en italo van Palmbomen II en I-F op de Fuzzy Lop, nadat je overdag eerst bent opgewarmd met de sets van Donaldo, Elias El Gersma, Dj. flugvél og geimskip, Essaie Pas, de modulaire synths van Colin Benders én de gloednieuwe line-up toevoeging Stippenlift in de Fuzzy Dome.

Op zaterdagnacht is de Fuzzy Lop het terrein van danceroyalty The Black Madonna en TITIA, die je in rap tempo alle hoeken van de house, disco en techno laten horen. Overdag zie je hier de liveshows van Joe Goddard (van Hot Chip) en IAMDDB en in de Fuzzy Dome spacen we met Karel, Palmbomen II, Rizan Said en Sjamsoedin (modular set).

Op zondag wordt Down The Rabbit Hole in de Fuzzy Lop knallend afgesloten door Rahaan en Sadar Bahar met een snikhete soul, house en disconacht, maar houden we ook overdag de energielevels hoog met LYZZA, Jameszoo, Dollkraut Band en ACID P303WER op de Fuzzy Dome.

Come as you are en kom wanneer je wil: het Future Fuzzy Field is altijd één grote dansvloer.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!