- terug naar nieuws -

Geef je oude spullen een tweede leven op Avant Garden!

Geef je oude spullen een tweede leven op Avant Garden!

Oproep! Geef je oude spullen een tweede leven op Avant Garden!

De Avant Garden is Down The Rabbit Hole’s gloednieuwe Miami roze-mint-paarse opblaas open-air club waar je de hele dag en nacht bounct op de dikste hiphop, r&b, bass en housebeats. Hier is plastic fantastic het devies, maar dan hergebruikt en gerecycled! Afgedankte of afgeschreven spullen krijgen hier een tweede leven door ze door een levensgrote verfspuitcabine te halen en ze te voorzien van een nieuw likje verf: volledig Miami roze, mint groen of paars natuurlijk!

Meubels, knuffeldieren, witgoed, voertuigen, palmbomen, instrumenten, grasmaaiers, of het servies van je oma. Alles kan de spuitcabine in en wordt vervolgens geplaatst in de vijf meter hoge stellingkasten rondom de dansvloer. Zo geef je je spullen een laatste, spectaculaire levensfase op #DTRH18 en kan iedereen er van genieten!

Heb jij een meubelstuk wat écht op Down The Rabbit Hole thuishoort? Laat onder het Facebook bericht weten wat jij wil laten bespuiten en waarom het voor jou een bijzonder of belangrijk voorwerp is. De drie leukste inzendingen met het tofste verhaal worden bij jou thuis opgehaald, door ons voorzien van een blits kleurtje en krijgen een mooi plekje op Down The Rabbit Hole!

Waar je rekening mee moet houden:

- Het gewicht mag niet meer dan 50 kg zijn.
- Het object moet op een pallet van 80 x 120 cm passen.
- Het object mag niet hoger dan 200 cm zijn.
- Het object mag niet te klein zijn of het moet een collectie van voorwerpen zijn die bij elkaar passen.
- Geef in het bericht je woonplaats aan.

Je kunt je objecten insturen tot uiterlijk 21 juni, het is helaas niet mogelijk om de objecten na Down The Rabbit Hole op te halen dus stuur alleen objecten in die je na het festival niet meer nodig hebt.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!