Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Verloren en gevonden schatten op Down The Rabbit Hole? Geen paniek, wij zijn hier om je te helpen! Lees verder voor meer informatie over het terugvinden van je portemonnee, ketting, linkerschoen of andere kostbare spullen:

  • Tijdens het festival kun je gevonden voorwerpen afgeven en ophalen bij het Infopunt op de Teddy Widder-heuvel. Donderdag en maandagochtend kan je terecht bij het Infopunt op de camping bij de supermarkt.
  • Na afloop van DTRH gaan alle waardevolle gevonden voorwerpen naar Gemeente Beuningen. Vanaf vrijdag 7 juli komen ze op de website www.Beuningen.nl te staan. Let op: ze worden gefaseerd toegevoegd. Als je iets kwijt bent, moet je de site regelmatig controleren, want het kan zijn dat jouw item nog wordt toegevoegd.
  • Als een gevonden voorwerp bij de gemeente is binnengebracht, moet je het daar zelf ophalen. Gevonden voorwerpen worden niet opgestuurd. Dat komt omdat er gecontroleerd moet worden of iemand echt de eigenaar is.
  • Een gevonden paspoort of identiteitskaart wordt na afloop van het festival direct vernietigd. Dit is wettelijk verplicht om fraude en misbruik te voorkomen.