Headphone Nights: Rabbits on Air

Headphone Nights: Rabbits on Air

De polderskyline is niet het enige dat anders is aan deze editie van Down The Rabbit Hole. Rabbits in the Lowlands heeft namelijk een geluidsvergunning tot 23:00 uur en daar valt helaas niet aan te tornen. Het is niet anders.
Maar omdat we desondanks tot 04:00 uur 's nachts een spectaculair nachtprogramma hebben gepland, hebben we een oplossing gevonden: Headphone Nights.  

We pluggen de party vanaf 23:00 uur live door naar 40.000 state-of-the-art koptelefoons, waarmee je al dat moois kraakhelder binnen oorbereik hebt en all night long voluit kunt gaan. Die koptelefoons zijn de hele nacht centraal verkrijgbaar tegen een borg van 5 muntjes, gaan urenlang mee én bieden maar liefst zeven kanalen die evenzoveel area’s naar je doorstekkeren: Club Fuzzy, The Swamp, Avant Garden, Fuzzy Lop, Teddy Widder, Intergalactic Planetary en het Idyllische Veldje. Dat je dus op het hele terrein ook andere tenten dan die in je blikveld kunt horen, geeft Rabbits in the Lowlands een surreëel randje waar we van houden.  

Maar waar het pas echt leuk wordt, is de dubbeldikke, meer dan Rabbitwaardige nachtline-up. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heel weekend lang 2manydjs en Fiesta Macumba? De doordanstempels Teddy Widder en Fuzzy Lop zijn het domein van de jaarlijkse Teddy Takeover en über-dj St. Paul, terwijl in Club Fuzzy beatdroppers als David Vunk en Benny Rodrigues aan de decks verschijnen. Club- en hiphoppers noteren alvast S10 en Burning Fik die een nacht in Avant Garden hosten.  

Liever een vuig kartelrandje aan je nacht? Step right up, want de Gatorland-dj’s serveren in The Swamp garage, (post)punk, rock-‘n-roll drijvend op een diepe groove van lasergestuurde synths van de bovenste undergroundplank.   

Op zaterdag hosten special guests JBN Connection (Jungle by Night) de nacht op het Idyllische Veldje. Op vrijdag hoor je hier de immer funky Bonnefooi en op zondag sluiten de tropische boomhutfavorieten Discos Horizontes & Jamaican Juxebox oorgastisch af. Plug in, party on!