Het programma op Bermuda

Het programma op Bermuda

Verdwalen is je missie in Bermuda, het nieuwe gebied links naast Het Grid. Door de dag en nacht stuk te dansen in de premièrende club REX bijvoorbeeld, maar ook in de omringende driehoek kun je jezelf verrukkelijk verliezen.

Hier vergaap je je aan het gesamtkunstwerk ‘Arcadia’ – Garden of Earthly Delights van kunstruimte Nest, terwijl je chillt bij het staal-en-houten vliegwielwerk van Tim Hoefnagels. Dat adrenaline en kunst heel goed samengaan, bewijst ‘Gouden Bergen’ van kunstenaar Oscar Peters: een grote houten artcoaster waarin je je eigen kunstwerken zoevend achtbaanrondjes ziet maken. Ook je favoriete knutselspot Space is the Place is terug, dus reken maar dat het weer zelfgemaakte funkadelic spacehoofddeksels en schiettiet-bh’s regent op DTRH.

Last, maar zeker not least pak je bij het nieuwe openluchttheater Bermuda AIR het hele weekend one-of-a-kind experiences mee. Check daar zeker de bezielende supercoaches van Koens Coaching Kantoor, de dagelijks razend interessante Brainwash Talkshows en Portaal by Jameszoo, een weergaloze videoperformance van de Nederlandse totaalkunstenaar, topproducer en dikke vriend van Down The Rabbit Hole. Wie zoekraakt, zal vinden.

Foto: Oscar Peters