Hoe reis je naar DTRH?

Hoe reis je naar DTRH?

Het duurt niet lang meer voordat we met z’n allen naar Beuningen afreizen. Heb je al bedacht op welke manier je naar Down The Rabbit Hole komt?

Het makkelijkste, snelste en ook nog eens meest duurzame is met de Rabbit Express. Vanaf 25 euro rij je rechtstreeks en zonder tussenstop met een luxe snelbus naar Down The Rabbit Hole. Vanuit 9 opstapplaatsen verspreid over Nederland brengen de luxe touringcars je op donderdag of vrijdag naar Beuningen en op maandag laat je je weer lekker relaxed terugbrengen.  

De gouden combi van de trein en de gratis pendelbus vanaf station Wijchen is ook een aanrader, want je wordt vlak voor de polsbandjestent afgezet waardoor je snel binnen bent. Bovendien biedt de NS speciaal voor DTRH diverse kortingsmogelijkheden aan. Als je toch met de auto komt, vergeet dan niet een parkeerticket aan te schaffen.

En misschien heb je nog een plekje in de auto over; via de Slinger carpool-app kun je deze makkelijk aanbieden of je kunt een plekje bij iemand in de auto reserveren.  

Op deze pagina vind je meer details over alle vervoersmogelijkheden en een link naar de kortingspagina van de NS.