Idyllische Veldje

Idyllische Veldje

Het Idyllische Veldje is je one-stopshop voor de betere dingen des konijnenlevens. Tasty eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook de workshops van Los Conejos Bravos en de fijnste exotische tunes uit alle windstreken.

Het befaamde open-airatelier van Los Conejos Bravos staat dit jaar in het teken van Shamanistic AvantGarde, een thema waaronder je je creatieve impulsen de vrije loop laat onder begeleiding van het inspirerende team van André Amaro.

Daarnaast zit je culinair altijd goed op het Idyllische Veldje, want met het hemelsbrede horeca-aanbod van cocktails tot Asian snacks stil je elke lekkere trek.

Dat het in deze bosoase van ’s ochtends vroeg tot ’s nachts laat gezellig druk is, ligt niet alleen aan de talloze comfortabele zitjes en mensenkijkmogelijkheden. In het kraaiennest zie je namelijk de hele dag de beste dj’s en selectors: Bonnefooi, Bubbles, Discos Horizontes & Jamaican Jukebox, Goodthingman en Josie Pop boosten je mood met globale grooves voor overdag en verrukkelijke dansfeestjes na zonsondergang. Is dit het paradijs? Altijd raak, dat Idyllische Veldje.