Kaartverkoop start 1 mei

Kaartverkoop start 1 mei

UPDATE: de 8.000 kaarten die voor de verkoop beschikbaar waren zijn in 4 minuten tijd uitverkocht. Er zijn nog wel Rabbit Resort Deluxe packages inclusief festivaltickets beschikbaar. Klik hier voor meer info.


De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands start zaterdag 1 mei om 11:00 uur via Ticketmaster. Via deze link kom je meteen op de juiste Ticketmasterpagina.

We gebruiken niet het volledige Lowlandsterrein (zie hier de plattegrond) en er kunnen in totaal 40.000 bezoekers naar Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands komen. Dit is hetzelfde bezoekersaantal als in Beuningen.


Een festivalticket (3 dagen festival, een plek op de camping met je eigen tent en gebruik van de pendelbus van/naar treinstation Dronten of Lelystad) kost €187,50 excl. €10,- servicekosten. Er worden geen dagkaarten verkocht. Er zijn ook parkeertickets, Campercampingtickets, Groepscampingplekken en een beperkt aantal losse accommodaties op het Rabbit Resort beschikbaar.

Ga je voor het ultieme gemak? Koop dan een Rabbit Resort Deluxe package. Hiermee bestel je in één keer een luxe accommodatie op het Rabbit Resort Deluxe inclusief het bijbehorend aantal festivaltickets. Een parkeerticket op de Rabbit Resort parking is inbegrepen, dus je parkeert vlakbij je accommodatie. Kijk hier voor alle info over het Rabbit Resort.

Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek aan een festival. Zodra hier meer over bekend is, laten we dat direct weten. Als Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt er uiteraard een ticketregeling opgesteld.