Luxe kamperen op de Rabbit Resort

Luxe kamperen op de Rabbit Resort

Wil je iets meer luxe tijdens je Down The Rabbit Hole-weekend? Kies voor een accommodatie op de Rabbit Resort! Hier huur je verschillende, luxe accommodaties zoals tipi's, hutten en caravans, maar ook simpelere, vooropgezette koepeltentjes en legertenten voor als je gewoon geen zin hebt om zelf je kampeerspullen mee te nemen.

Vanaf zaterdag 15 december om 11:00 uur kun je via rabbitresort.nl een accommodatie reserveren.
De Rabbit Resort bestaat uit 3 campings:

- Rabbit Resort Basic
- Rabbit Resort Comfort
- Rabbit Resort Deluxe

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT VAN ALLE FACILITEITEN OP DE RABBIT RESORT BASIC, COMFORT EN DELUXE

Rabbit Resort Basic
Op de Rabbit Resort Basic staan de eenvoudige doch aangename accommodaties zoals simpele koepeltenten, bell-tenten en groeps- en legertenten. Er staat bij aankomst een veldbed of luchtbedje voor je klaar. Het is voor een meerprijs mogelijk om een slaapzak + kussen en 2 stoelen + een tafeltje te kopen zodat je deze zelf niet mee hoeft te nemen. Ook kun je een zitzak huren.

Rabbit Resort Comfort
Op de Rabbit Resort Comfort vind je de middensegment accomodaties zoals tipi's, barns, bioko- en saharatenten. In de tent ligt of staat er altijd een luchtbed, veldbed, slaapmatje of normaal bed voor je klaar. Het is voor een meerprijs mogelijk om een slaapzak + kussen en 2 stoelen + een tafeltje te kopen zodat je deze zelf niet mee hoeft te nemen. Ook kun je een zitzak huren.

Rabbit Resort Luxe
De Rabbit Resort Luxe is waar je de meest comfortabele en luxe accommodaties kunt vinden met aanvullende voorzieningen als comfortabele bedden, koelkasten en waar meerdere faciliteiten te huur zijn.

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT VAN ALLE FACILITEITEN OP DE RABBIT RESORT BASIC, COMFORT EN DELUXE

Wil je een accomodatie reserveren? Dan kan vanaf zaterdag 15 december om 11:00 uur via rabbitresort.nl