Mobile only-tickets

Mobile only-tickets

LET OP: Ticketmaster liet ons weten dat Down The Rabbit Hole-kaartkopers hoogstwaarschijnlijk niet meer automatisch ingelogd zijn in de Ticketmaster app. Doorloop onderstaande stappen daarom nogmaals, ook als je dit eerder deze week al een keer hebt gedaan.

Down The Rabbit Hole maakt dit jaar gebruik van mobile only-tickets. Dit betekent dat je geen printje of pdf laat scannen, maar een QR-code die in de Ticketmaster-app staat. Een screenshot van de QR-code geeft geen toegang: hij moet in de Ticketmaster-app worden getoond. Dit geldt niet alleen voor je festivalticket bij de polsbandjestent, maar ook voor alle andere tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets en tickets voor het Rabbit Resort.

Door de drukte kun je ter plekke last hebben van een beperkte internetverbinding en daarom is het erg belangrijk om je goed voor te bereiden en de tickets van tevoren in de Ticketmaster-app op te slaan. Doe dit voordat je vanuit huis vertrekt zodat je zeker weet dat je straks soepel naar binnen kunt en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van internet.

Volg hiervoor deze 5 stappen:

1. DOWNLOAD DE TICKETMASTER APP
iOS hier en Android hier

2. LOG IN OP JOUW ACCOUNT IN DE APP
Zet de app op ‘Nederland’ en log in met het e-mailadres waarmee je de Down The Rabbit Hole-tickets hebt besteld.

3. GA IN DE APP NAAR ‘MIJN TICKETS’
Klik op het ticketicoontje onderin de app. Dit is het gedeelte 'Mijn tickets' en hier zie je jouw bestellingen staan. Klik op jouw Down The Rabbit Hole-bestelling(en) om de tickets/QR-codes te openen.

Let op: als je meerdere losse bestellingen hebt gedaan (bijvoorbeeld eerst je festivalticket en daarna een parkeerticket) dan moet je iedere bestelling openen.

4. JOUW TICKETS ZIJN NU OPGESLAGEN
Je tickets zijn nu gecached. Dat betekent dat je ze ook zonder internetverbinding kan openen in de app.

5. KOM MET EEN OPGELADEN TELEFOON NAAR BEUNINGEN
Jouw Down The Rabbit Hole-tickets zijn nu via de Ticketmaster-app beschikbaar. Zorg er voor dat jouw telefoon volledig opgeladen is. Zo heb je altijd je tickets bij de hand.

Je kunt meerdere tickets vanaf één telefoon laten scannen; als je gezamenlijk arriveert is het dus niet nodig je medebezoekers hun ticket door te sturen. Als je tickets wel wilt doorsturen (ook bijvoorbeeld parkeertickets), kan dit via de Ticketmaster app dmv Ticket Transfer.