Nacht van de Rabbit

Nacht van de Rabbit

Zon onder? Party up! Na 22:30 uur gooit Down The Rabbit Hole alle remmen los voor de Nacht van de Rabbit, een witheet wonderland vol verrassende topacts, feestjes, dansavonden en andere onbetaalbaar leuke avonturen. 

Zo dans je tijdens de Fuzzy Lop Nights tot diep in de nacht op de allerbeste beats en elektronische liveshows, powered by flinke namen als George Fitzgerald, DāM-FunK en Daniel Avery. Ondertussen wordt bij de buren in Bossa Nova tv- en theatergeschiedenis geschreven tijdens de ongescripte livetelevisiemarathon Broadcast Away TeeVee en beland je in de nieuwe tunneltent van Porto Parties X Desperados elke twee uur op een vers feestje voor en door DTRH-gangers. 

De doordansnachten in Teddy Widder zijn om je vingers bij af te likken. Wat heet: met een eclectische mix van indie, clubbangers, cross-over, house, rock en cultclassics is dit drie dagen lang hét adres voor footloose alleslusters. Pak tussendoor gerust je rust in de naastgelegen Scotch Egg Club – al houden resident-dj’s Natty Bo en de Red Right Hand DJ Gang de temperatuur hier op standje stoomoven met vintage vinyl. 

Tegen die tijd is het immer onweerstaanbare tuinfeestje op het Idyllische Veldje allang los, sfeervol omlijst door bomen, lampjes en exotische grooves. Terwijl tijd en ruimte in een gelukzalige tropenroes vervagen, zou je bijna vergeten dat je hier op nog geen 20 meter van twee van de populairste nachtspots van Down The Rabbit Hole staat. In de Miami-style openluchtclub Avant Garden ga je namelijk all night super op hiphop, clubtunes en música latina, met op zaterdag een monsterlijke trap-set van Flonti Stacks a.k.a. Ronnie Flex. Te shiny voor je? Aan de overkant loop je bij Gatorland in The Steamer Club zo de underground binnen voor een ongenadig potje beuken, knallen en grooven op garage, punk, rock-‘n-roll, synths en wave. Is het al ochtend? Morgen weer een nieuwe nacht!