Obey x DTRH

Obey x DTRH

Rabbits, spits je oren! Trendwatchers en lookbookzoekers kijken deze zomer reikhalzend uit naar de lancering van de officiële DTRH-merchandise. Dit jaar droppen Down The Rabbit Hole en OBEY Clothing namelijk samen een exclusieve collectie festivalfashion in de Groene Heuvels! 

Perfecte merch-match, want OBEY en de Amerikaanse kunstenaar/oprichter Shepard Fairey trappen met hun recalcitrante kunst en mode al meer dan twintig jaar tegen het systeem. Dressed to impress én ready to tumble? Past als gegoten.

De limited-edition DTRH x OBEY-collectie omvat natuurlijk de officiële line-upshirts en hoodies, maar ook sokken, tote bags en andere unieke Rabbit Hole-pareltjes. Zoals het kroonjuweel van dit seizoen: de AaBe x DTRH Blanket, een full-body kwaliteitsdeken met Tilburgse scheerwol en artwork van DTRH-ontwerper Merijn Hos.

De volledige merch-lijn is pas op het festival zelf verkrijgbaar, maar vanaf vandaag kun je bij OBEY online al drie must-haves uit de precollectie scoren: een T-shirt, een tas en de felbegeerde AaBe x DTRH Blanket.
Bestel ze voor zondag 25 juni, dan heb je ze op tijd voor DTRH in huis!

Check hier de precollectie!