Parkeertickets on hold

Parkeertickets on hold

Het zal je niet ontgaan zijn: het regent al maanden heel erg veel. Het terrein, de campings, de campercamping en het Rabbit Resort liggen er desondanks festivalklaar bij, maar sommige parkeerterreinen kunnen we misschien niet volledig gebruiken.

Met nog twee weken te gaan, houden we die parkeervelden nauwlettend in de gaten en treffen we de nodige maatregelen. Als je al een parkeerticket hebt gekocht, is de verwachting dat je zonder problemen op de reguliere parkings kunt parkeren.

De weersvoorspellingen voor de komende dagen zijn echter wispelturig en veranderen voortdurend. Daarom zetten we de verkoop van DTRH-parkeertickets voorlopig on hold. Zodra de heftigste buien zijn gevallen, kunnen we beter bepalen welke parkeerterreinen over twee weken beschikbaar zijn. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen we gewoon verder met de verkoop van parkeertickets en anders hebben we alternatieve plannen klaarstaan. Stay tuned tot uiterlijk volgende week woensdag, dan weten we meer. 

En weer of geen weer; de trein is altijd een goede en bovendien duurzame optie. Vanaf Nijmegen CS pak je de pendelbus, die je bij de polsbandjestent afzet en weer ophaalt.