Porto Parties x Desperados

Porto Parties x Desperados

Laat al je fuifkoorts de vrije loop en geef je eigen officiële feestje op Down The Rabbit Hole! Wat heet: je gaat volle bak tot het gaatje tijdens de Porto Parties powered by Desperados – de partyspecialisten die het een heel weekend lang bier met een kick en epische parties laten regenen in de Groene Heuvels.

Dat de rijen voor hun tent elk jaar weer dikker zijn is meer dan logisch. Hier is het namelijk driemaal daags prime partytime, van begin tot eind bedacht voor en door jullie. En reken maar dat dat al meteen vanaf het sein lift-off spectaculaire taferelen oplevert. Wat dacht je bijvoorbeeld van feesten als Raveheart, Leven Met De Kleur Geel, De Dikke Doei Disco en Hoge Noten Zonder Kloten? Porto Parties maak je maar één keer in je leven mee.

Er is maar een ding leuker dan meefeesten: zelf zo’n dubbeldikke Porto Party plannen én werkelijkheid laten worden. Bedenk een thema waarmee je twee uur kunt vullen, inclusief decor, dresscode, playlist en essentiële attributen. Hoe weirder, hoe beter. Geen idee is te gek, want als jouw plan wordt geselecteerd kun je rekenen op een professioneel productieteam waarmee je samen je dromen waarmaakt. #Desperados #BeerWithAKick 

Meedoen? Meld je dan met jouw plan voor donderdag 14 april aan via deze pagina. Porto Party Hard!

Let op: om mee te doen moet je al in het bezit zijn van festivaltickets.