Porto Parties x Desperados op DTRH22

Porto Parties x Desperados op DTRH22

Ga volle bak tot het gaatje tijdens de Porto Parties powered by Desperados – de partyspecialisten die het een heel weekend lang bier met een kick en epische parties laten regenen in de Groene Heuvels.
Hier is het namelijk driemaal daags prime partytime, van begin tot eind bedacht voor en door jullie. En reken maar dat dat al meteen vanaf het sein lift-off spectaculaire taferelen oplevert. Dit zijn de Porto Parties van dit jaar, see you there?

Vrijdag:

Fris in Atlantis: 14:00 - 16:00 uur

Vroeg gepiekt en jezelf donderdag al ondergedompeld in bodemloze drankjes? Verzuip je kater onder water! Kom diepzeeduiken in waterparadijs Fris in Atlantis. Maak schoon schip en zwier met alle andere landrotten zalig tussen het zeewier. Bring your own zwempak!

Fuiven met Duiven: 18:30 - 20:30 uur 
Van vliegende rat tot vredesduif, iedereen is welkom in dit nest! Vind je duivenmaten en vlieg en scharrel door de duiventil van je dromen. Laat je bevliegen door de showduiven van Fuiven met Duiven en kom erachter dat duiven echt de beste dj’s zijn. Roekoe! Roekoe! Roekoe!

Under The Synthesizer Sun: 23:00 - 01:00 uur 
Ready, set, SYNTHS! Stap in je DeLorean en volg de Synthesizer Sun zo ver het Beuningse Bos in tot je omgeven wordt door magisch fluorescerend licht. In de Neon Jungle gaat de zon nooit meer onder, dus kun je gerust verdwalen in het kabaal van dreunende synthesizers, hypnotiserende toverorgels en knallende keyboardsolo’s. Swing mee met Synthwavende Slangen, Toetsenerende Tijgers en Keyboardende Kaaimannen – en straal als de Synthesizer Sun die je zelf bent.

Zaterdag:

PLUIMGAY: 14:00 - 16:00 uur
Locóóó Locóóó, alle vreemde vogels verzamelen voor PLUIMGAY! Dit extravagante festijn is een mix van een Barneveldse kippenstal en de Amsterdamse Reguliers. Flirt erop los met je lokroep en scharrel lekker in het rond met al je veren en glitters. De hits van gevederde diva's als Lady Gaga, Dua Lipa en Cher vliegen je om de oren. Kom naar het meest hysterische kippenhok dat je ooit hebt gezien, ‘cuz I wanna see your peacock!

Afro Rave: 18:30 - 20:30 uur
AfroBeats, gqom, amapiano, voel de afrovibes! Ga los op vieze deuntjes en harde beats. Afro Rave gaat voor alles of niets, om jou wakker te stomen voor deze hete zomer vol Afrikaans goud op de dansvloer.

KoraalRave: 23:00 - 01:00 uur 
Zin in een beetje liquid drum ‘n bass op Down The Rabbit Hole? Maak je borst nat voor een avond waarin tijd en ruimte relatief zijn, het koraal spontaan begint te dansen en ‘moeten’ tijdelijk verwatert. Dit is KoraalRave! Ga gerust kopje-onder in de wondere wereld van de liquid drum ’n bass, maar vergeet niet af en toe adem te halen.

Zondag:

Backward Beat Bonanza: 12:30 - 14:30 uur
Hoe goed klinken jouw favoriete feestnummers eigenlijk als je ze omgekeerd afspeelt? Het antwoord: vaak veel beter dan je denkt! Op dit feestje leer je talloze hits op een heel nieuwe manier kennen. Oefen alvast op achterstevoren praten en je achterwaartse danspasjes, want hier staat alles op zijn kop! Eén ding is zeker: hier wordt vooruitgang geboekt.

Pop My Bubble: 17:00 - 19:00 uur
Baan je een weg door het bruisende avontuur in de beste bubbel van Down The Rabbit Hole. Op de lekkerste pop- en bubbling-hitjes schudt iedereen hier zijn bubblebutt. Ballonnen, kauwgomballen en bellenblaas, Top of the Pop!

KITTY CLUB: 21:00 - 23:00 uur
Party right meow bij de KITTY CLUB – een ode aan de kat, je eigen kat, de kat van de buren en al die famous grumpy internetkitty’s. Ga in twee uur van wauw to miauw terwijl je rond de krabpaal danst. Draai met je billen en zwaai met je staart, heb jij die sexy prrrr met furrrr?