PortoParties x Desperados

PortoParties x Desperados

Beter geloof je de legende: de Porto Parties powered by Desperados gaan waar geen ander feest durft te gaan. Bedacht voor en door jullie, dus verwacht extravagante decors en dresscodes, moddervette muziek en one-of-a-kind partybier met een kick binnen handbereik. Licht, geluid, actie klaar? Vol gas gek tot het gaatje!

Dit zijn de Porto Parties van dit jaar, see you there?

Lab Dance of Madness
Experimenteren verbindt! Dans, verleg je grenzen en kom dichter bij elkaar in deze crazy & sexy Lab Dance of Madness. Hier doe je mee aan – en ben je zelf – onderdeel van het experiment. Val jij op ballonnen, hoe heet is heet? Kom het ontdekken!
Vrijdag | 14:00-16:00

MindYourGranny

Zet je bifocale bril recht, strijk je zondagskleedje glad en spoel je levensjaren door bij MindYourGranny! Hier gooien ze de rolstoel in de ring voor een nostalgisch spektakel met een gulle dosis gein en ongein, verzorgd door het ongeëvenaarde Ome Jan Soundsystem, featuring de swingende rijmpjes van de in-house MCGranny. Ouderwets? Misschien. Feestelijk? Absoluut! Zorg dat je kousen opgetrokken zijn, olie je rollator, drop je gebit in het glas en ga giechelend los op de deuntjes van weleer!
Vrijdag | 18:30-20:30

It’s Britney Bitch
Heb jij ook zin om los te gaan op Britneys grootste hits als ‘Oops! …I Did It Again’, ‘Toxic’, ‘…Baby One More Time’ en nog vele anderen? Vind jij ook dat Britneys outfits absoluut iconisch zijn? Waan je terug in de early 00’s, trek je rode catsuit of vintage denim uit de kast en dans de hele avond op haar megahits tijdens de Porto Party It’s Britney Bitch! #Free(YourInner)Britney
Vrijdag | 23:00-01:00

Het Grote Hansenfeest
Heet je Hans, ken je een Hans of lust je worst? Deze is voor jou. Alsof Hans van der Togt naar Las Vegas gaat en daar een doorgedraaide glitterbaby met Hans Klok maakt. Draai aan het Rad van Fortuin to put your Hans up!
Zaterdag | 14:00-16:00

Op De Pik Getrapt
Met z’n allen boos zijn over de door de man gedomineerde hiphop & trapscene! Samen gaan we los op keiharde trap & hiphop van powervrouwen uit de scene. Een boksarena waar we niet in discussie gaan over hoe fel en boos we overkomen, maar keihard gaan op muziek van inspirerende vrouwen.
Zaterdag | 18:30-20:30

Welcome to the Gaylaxy
Veertien miljard jaar geleden ontstond het heelal met de oerknal. Dat was mooi, maar kennen jullie de DTRH-oerknal? Daar ontstaat een nieuw universum: the Gaylaxy. Dat belooft sterretjes zien en dansen met hemellichamen.
Zaterdag | 23:00-01:00

Paul & Lucas’ Grote Kahoed Show

Herinner je je het nog? In de schoolbanken met je telefoon in de hand, razendsnel klikkend op alle antwoorden. Klik! Klik! Klik! Maar helaas, wéér geen eerste. Treur niet, want er is hoop! Duik met de enige echte Paul en Lucas in een krankzinnige Kahoed-rabbithole en bepaal op de dansvloer voor eens en altijd wie de absolute Kahoed-koning is bij Paul & Lucas’ Grote Kahoed Show – met hoedjes!
Zondag | 12:30-14:30

BENZHAUS BASSBRIGADE
Bremsen? NEIN! Knallhart op der Linkerbahn! Pull up in je AMG en zet de zwaailichten maar aan. In het BENZHAUS gaat het steeds maar harder, met einem scheurende mix van Duitse bassbeats fliegen wir sowieso aus die Bucht. KRASH.
Zondag | 17:00-19:00

Techno Karaoke
Heb je dat nou ook wel eens? Dan sta je om half zes ‘s ochtends in een zweterige kelder helemaal naar de getver te gaan op de nieuwe van Jeff Mills en denk je: hier mist toch een beetje ambiance? Kom dan lekker meeblèren met je favo technobangers bij de Techno Karaoke! Stampen tot je erbij neervalt, maar dan nóg gezelliger. Zing je mee? En… hij… zei… RAVE, alsof het je laatste dag is. tu tu tu tu bang boom I wanna go bang boom!
Zondag | 21:00-23:00