Roam your Rabbit

Roam your Rabbit

Gorillaz, Eefje de Visser, Disclosure, Balthazar; kan Down The Rabbit Hole nog beter? Jazeker, want met Sonos geniet je thuis al van alle headliners en buzznamen die je straks live in actie ziet. Hun nieuwe Sonos Roam is nog maar net uit, maar is nu al de essential van deze zomer: een draagbare speaker met het ongelofelijke geluid dat je van Sonos gewend bent on the go. En meer, want de Roam heeft duidelijk oren naar de Rabbit Hole.  

Ideale soundsystem
Dat de Roam slim, licht en easy speelklaar te maken is, mag duidelijk zijn. De speaker haakt automatisch aan op je wifi en schakelt moeiteloos over op bluetooth zodra je de deur uitwandelt. Stembediening? Aan boord. Valbestendig en waterdicht? Check. Geluid dat al je verwachtingen overtreft? Van Sonos, dus beter geloof je van wel. En dat maakt de Roam je ideale soundsystem voor op Down The Rabbit Hole.  

Exclusieve content
Als Sonos-eigenaar heb je bovendien toegang tot de gratis radiostreamingservice Sonos Radio. En ga daar maar even voor zitten. Tussen de beschikbare 60.000 radiostations van over de hele wereld vind je hier namelijk de in-house muziekzender Sonos Sound System, waar DTRH-lievelingen als IDLES, HAIM, Michael Kiwanuka en David Byrne al hun eigen uurtje mochten presenteren. En dat is nog maar het begin van de wagonlading unieke content die je met Sonos Radio in huis haalt: volledige shows, originele playlists, exclusieve interviews, de lijst is eindeloos.  

Gratis samples
Hoe dat klinkt? Op Mixcloud krijg je alvast een voorproefje van het Sonos Sound System Archive. Ook voor alle mensen die geen Roam of Sonos hebben, dus check je daar gratis radioshows van de meest uiteenlopende artiesten – van Dry Cleaning en Shabaka Hutchins tot Ghostface Killah en Sir Tom Jones.  

Unieke upgrade
Met een upgrade naar Sonos Radio HD luister je reclamevrij en onbeperkt naar Sonos’ reusachtige radiozenderaanbod – in adembenemende lossless-audiokwaliteit en met de mogelijkheid om nummers te herhalen en over te slaan. Een grote plus hier zijn de extra Artist Stations, gecureerd door artiesten als FKA twigs, Thom Yorke en Brittany Howard die hun favoriete muziek draaien en dingen vertellen die je nergens anders hoort.  

Tenslotte maximaliseert Sonos Radio vanaf 14 juli jouw Rabbit-voorpret met European Festival Summer, een splinternieuw Sonos Station rond Europa's grootste livemuziekfeestjes. Met uiteraard veel muziek uit de DTRH-line-up van dit jaar en voorgaande jaren, zodat je je perfect kunt voorbereiden op de aanzwellende festivalvibe. Over essentieel gesproken.