The Bizarre

The Bizarre

Soms moet je niet dromen, maar gewoon doen. Deze nieuwe openluchtclub is geboren uit een verlangen naar een wereld waar geen grenzen gelden voor genres, gender, geaardheid en afkomst. Een parallel universum waar verschillen worden gevierd en gelijkheid wordt gewaarborgd. Een realiteit die bizar kan aanvoelen in al haar volledigheid. Welkom in The Bizarre!

Nadat je bent opgewarmd tijdens een van de drie verschillende dagelijkse masterclasses dans barst het feest ’s middags al los. In The Bizarre dans je namelijk van 13:00 tot 04:00 uur op een topline-up van dj’s, liveacts en producers uit binnen- en buitenland. Van Zuid-Afrika tot Zweden, Canada en weer terug –diversiteit die het leven op de dansvloer net even leuker maakt.

We geven elke dag de sleutels van The Bizarre aan verschillende hosts die hun favoriete dj’s uitnodigen. Op vrijdagnacht laat het futuristische clubcollectief Ziongate je voeten smeulen met Afrikaanse sounds, terwijl je op zaterdagavond samen met S10 en haar gasten door elke verwachting heen mag beuken. En de zondag? Die wordt gehost door Bar Pamela Amsterdam, die onder de vlag van de queercommunity en wijde open-minded omstreken de dansvloer uit elkaar zal laten spatten.

Zie je? In The Bizarre kan het gewoon!

Foto: Jarreau Vandal