the CROQUE Madame

the CROQUE Madame

Op de gedempte moerasgronden tussen het Idyllische Veldje en The Bizarre ontdek je dit jaar the CROQUE Madame, een sensationele revueclub van MAISON the FAUX en Down The Rabbit Hole.

In deze verborgen parel word je gewillig meegevoerd naar een wonderwereld op de grens van duizelingwekkende decadentie en deconstructie. Laat je hart gerust uit volle borst bonzen, want bij the CROQUE Madame wordt het leven buiten de norm gevierd, verkend en beschermd. Hier wil je nooit meer weg!

Verwacht veel fluweel, veren en spotlights, een droomdecor voor variété, burlesque en ander theatraal spektakel; van de mindblowing MAISON the FAUX Revue tot The House of Hopelezz, Fenix: Van het Vuur, het Vuur, Striptopia, de in-house dj’s YoungWoman en TWIENA, en een liveperformance van COBRAH.

Je vaste dansnacht van The Swamp herrijst als herboren in the CROQUE Madame. Elke nacht serveren de dj’s van Gatorland in the CROQUE Madame een dansnacht van de bovenste undergroundplank, tjokvol garage, punk en rock-‘n-roll op een diepe groove van lasergestuurde synths, wave, eighties, electro en weirde jazz en tropicalia.

Ondertussen worden je zintuigen buiten ook op scherp gezet. Julius Thissen stelt namens Museum Arnhem speciaal voor het festival een collectie videokunst samen, die het hele weekend te zien is op het flashy billboard naast de club.