The Swamp

The Swamp

Lang leve The Swamp! Dit zompige moeras lijkt na de zoveelste orkaan rechtstreeks in De Groene Heuvels neergekwakt te zijn, inclusief afgetrapte swampshacks, ronddobberende koelkasten en stervenshongerige alligators.

Verzonken in het drijfzand van The Swamp ligt een verlaten Mississippi-stoomboot, overwoekerd door roest en geteisterd groen. Welkom in The Steamer Club, waar je afzakt in een zompige koortsdroom van psychedelia, cumbia, electrotrash, howling scheurblues, bounce en garagepunk – hak op de tak, vuig is de norm!

Verstoken van licht en hoop word je hier door de tent gejaagd door een filthy gezelschap van victoriaanse voodooglamsteamrangers. Beter gooi je die voetjes van de vloer, want The Swamp Is Lava!

Elke middag gaat het in de hot & steamy gekte van The Steamer Club onder dat motto gierend los met dj-team Lés Southern Belle Blood Suckers (Joost van Bellen, Larry Tee en Wanna Be A Star) en liveperformances van Rebecca Havemeyer en CHRISTEENE. Na zonsondergang pakken de dj’s van Gatorland door op de dreunende bassen van de stoomboot. Get ready, dive in!


Alvast een greep uit de tracks die je hier gaat horen? Beluister hieronder The Swamp Is Lava playlist: