Update Kiss & Ride en extra parkeerplekken

Update Kiss & Ride en extra parkeerplekken

Het was een bewogen weekend met betrekking tot de DTRH-parkings, de Kiss & Ride en de timeslots voor de pendelbusdienst. We begrijpen jullie frustratie en delen die ook. Gelukkig is er nu beter nieuws.

Omdat de hoeveelheid regen afgelopen weekend meeviel en de weersvoorspellingen er voor de komende dagen gunstiger uitzien, kan de Kiss & Ride bij het festivalterrein weer open. Je kunt je dus gewoon laten brengen en ophalen zoals je gepland had.

Ook komen er maandagavond om 20:00 uur extra parkeertickets in de verkoop. We hebben namelijk hard aan de parkings gewerkt. We hebben uitgebreide regentests gedaan, heel veel extra rijplaten laten aanrukken en er staan meer dan 30 trailers met superabsorberend olifantsgras-strooisel klaar om de grond te verstevigen. Op die manier zijn we er gerust op dat we meer auto’s kunnen verwelkomen én op maandag ook weer kunnen laten vertrekken.

Naast meer plekken op de reguliere parkings wordt er ook een nieuwe Park & Shuttle geopend. Vanaf die parkeerplaats brengt een gratis shuttle je in een paar minuten naar het festivalterrein. Inclusief al je bagage, maar in deze bussen is alleen plek voor opvouwbare bolderkarren en inklapbare steekwagens. De Park & Shuttle is dag en nacht beschikbaar, zodat je kunt aankomen en vertrekken wanneer je wil.

Daarmee zitten we weer op volle parkeercapaciteit. Als er geen onverwachte wolkbreuken meer komen, kan dus iedereen die dat wil parkeren. 

De parkings en Kiss & Ride openen donderdag om 11:00 uur. De polsbandjestent en campings gaan om 12:00 uur open.

Het reserveringssysteem met timeslots voor de pendelbus blijft van kracht. Heb je een timeslot voor de pendelbus, maar kom je nu toch met de auto? Stel dan je timeslot via Ticketmaster beschikbaar voor de doorverkoop. Zo help je mede-Rabbits die met het OV + de pendelbus reizen, maar liever een ander timeslot willen. Niet-gebruikte timeslots kun je op het terrein laten scannen en omwisselen voor een munt. Dit kan op donderdag en vrijdag bij de bemande muntenkassa op de camping en op zaterdag en zondag bij het Infopunt op de camping.

Tickets voor de reguliere parking komen hier beschikbaar.
Tickets voor de Park & Shuttle komen hier beschikbaar.