Vertrek DTRH

Vertrek DTRH

Je denkt natuurlijk nog lang niet aan je vertrek, maar hierbij toch alvast alle informatie voor je op een rijtje:

Pendelbus
Verlaat je Down The Rabbit Hole met de gratis pendelbus naar treinstation Wijchen? Tijdens de uitstroom van het festival vertrekt elke 5 minuten een bus waardoor je snel kan overstappen.
Pendelbus DTRH > Station Wijchen:

Zondag 2 juli
Eerste bus: 08:30 uur
Laatste bus: 00:00 uur

Maandag 3 juli
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Garderobe 
Ga je zondagavond naar huis en wil je overdag je tent alvast afbreken? Op zondag kun je tussen 10:30 en middernacht je spullen droppen bij de garderobe in de polsbandjestent. Zo kun je nog een paar uur extra feesten zonder je zorgen te maken over je eigendommen. Kosten: één muntje.


Munten

Iets te enthousiast extra munten gekocht? Je kunt ze inruilen bij de muntenkassa op de camping in het supermarktgebied. Op zondag kan je er terecht van 18:00 tot middernacht en van maandagochtend van 06:00 tot 12:00.

Hou de heuvels groen
Neem na afloop je spullen en afval van de camping weer mee, of laat ze achter in de afvalkooien op de campings. En tot slot: let er op dat je al je tentharingen weer mee naar huis neemt, ook die diep in de grond zitten. Wel zo fijn voor de koeien die hier een paar dagen later weer grazen. Samen houden we de heuvels groen! 

Blik inleveren
Bij de polsbandjestent staan bakken waarin je je blikjes kunt achterlaten. De opbrengst van het statiegeld gaat naar het KWF.