Vertrekinfo

Vertrekinfo

Je denkt natuurlijk nog lang niet aan je vertrek, maar hierbij toch alvast alle belangrijke informatie op een rijtje:

Pendelbus en shuttle
Verlaat je Down The Rabbit Hole met de pendelbus naar station Nijmegen CS? Tijdens de piek van de uitstroom  vertrekt elke 5 minuten een bus waardoor je snel kan opstappen. 
Pendelbus DTRH > Station Nijmegen CS:

Zondag 7 juli
Eerste bus: 08:30 uur
Laatste bus: 01:00 uur 

Maandag 8 juli 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Heb je je auto op de Park & Shuttle geparkeerd: de shuttles rijden dag en nacht.
 

Garderobe 
Ga je zondagavond naar huis en wil je overdag je tent alvast afbreken? Op zondag kun je tussen 10:30 en middernacht je spullen droppen bij de garderobe in de polsbandjestent. Zo kun je nog een paar uur extra feesten zonder je zorgen te maken over je eigendommen. Kosten: één muntje.


Munten
Iets te enthousiast extra munten gekocht? Je kunt ze inruilen bij de bemande muntenkassa op de camping in de buurt van het Infopunt. Op zondag kan je er terecht van 18:00 tot middernacht en van maandagochtend van 06:00 tot 12:00. Ongebruikte pendelbus timeslots omwisselen voor een munt kan tot zondag middernacht bij de bemande muntenkassa op Hotot Field.


Lost & found
Gevonden voorwerpen kun je afgeven bij het Infopunt op de camping en tijdens het festival kun je gevonden voorwerpen bij dit Infopunt afhalen. Op zondag is het Infopunt geopend van 10:00 - 23:30 uur en op maandag van 09:00 - 14:00 uur. Na DTRH gaan waardevolle gevonden voorwerpen naar Gemeente Beuningen en komen vanaf 9 juli op deze website te staan. 
 

Hou de heuvels groen
Neem na afloop je spullen en afval van de camping weer mee, of laat ze achter in de Recycle Zones op de campings. De opbrengst van statiegeld op blik en plastic flesjes wordt aan KWF gedoneerd. En tot slot: let er op dat je al je tentharingen weer mee naar huis neemt, ook die diep in de grond zitten. Wel zo fijn voor de koeien die hier een paar dagen later weer grazen. Samen houden we de heuvels groen!