Vijf gouden tips voor je vertrekt

Vijf gouden tips voor je vertrekt

Over een paar dagen gaan de festivalpoorten van het meest surrealistische festivalparadijs open voor alweer de zesde editie van Down The Rabbit Hole! Alle kaartkopers hebben op het emailadres waarmee ze hun tickets hebben besteld een praktische informatiemail ontvangen. Die lees je hier. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet in de informatiemail of FAQ terugvinden? Neem dan contact op met Livecrowd. Ga naar livecrowd.io/dtrh of klik op 'contact' in de DTRH19-app en stel je vraag via WhatsApp, Facebook of Twitter: je krijgt vrijwel meteen antwoord!


1. Bekijk de openingstijden:
De campings gaan op donderdag 4 juli om 12.00u open en je kunt zelf je plekje uitzoeken. Kom lekker op tijd als je een plekje aan het water wilt. Er is voldoende plek voor iedereen, ook als je pas op vrijdag arriveert. Maandag om 14.00u sluiten de campings weer. het festivalterrein gaat dagelijks om 10.00u open en de poort sluit weer om 04.30u. Bekijk hier het blokkenschema voor de tijden van het programma. 

2. Plan je reis vooraf:
De makkelijkste manier om naar DTRH te komen is met het Openbaar Vervoer. Vanaf treinstation Wijchen rijden gratis pendelbussen van en naar het terrein. Tot vandaag 23.59 uur kun je het voordelige DTRH Treinretour kopen waarmee je voor slechts €19,- vanaf ieder treinstation in Nederland naar Wijchen en weer terug reist. Bestel 'm hier.

Kom je toch met de auto? Klik dan hier voor navigatie naar het parkeerterrein, en zet je navigatie uit zodra je de gele borden P-Down The Rabbit Hole tegenkomt. Houd er rekening mee dat je een parkeerticket nodig hebt. Die kost €15,99 in de voorverkoop of €25,- op het terrein. Op het terrein kun je het parkeerticket alleen met PIN betalen. Wil je alleen iemand afzetten en hoef je dus niet te parkeren? Maak dan gebruik van de Kiss & Ride. Tik  hier voor navigatie met Google Maps. Zet je navigatie uit zodra je de gele Kiss & Ride borden tegenkomt.

3. Kijk goed wat je mag meenemen en wat niet:
Op Down The Rabbit Hole is veel toegestaan, maar vanwege de veiligheid mag je niet alles meenemen. Over het algemeen luidt de regel: Twijfel je of het mag? Bespaar een hoop gesleep en laat het thuis. In de FAQ vind je een beknopt overzicht van wat je wel en niet mag meenemen. Let op, voor de camping gelden andere regels dan voor het festivalterrein. Voor een compleet overzicht van wat je wel en niet mag meenemen, verwijzen we je naar de huisregels. Die vind je  hier.

4. Download de Down The Rabbit Hole-app:
Tijdens het festival op de hoogte blijven? Naast het Subbacultcha Magazine en het handige Booqi in zakformaat, kun je nu ook de DTRH19-app downloaden. Zo heb je alle informatie over het programma, festivalterrein, eten & drinken én het blokkenschema bij elkaar. Klik hier voor iOS en klik hier voor Android.

5. Hou de heuvels groen:
Down The Rabbit Hole vindt plaats in de Groene Heuvels in het prachtige land van Maas & Waal. Het bos, meer en strand zijn wonderschone plekken die we graag net zo opgeruimd en idyllisch achterlaten als dat we ze aantroffen. Daarvoor nemen wij diverse maatregelen en met een beetje hulp van jou, houden we de heuvels samen groen en is DTRH zo duurzaam mogelijk. Bekijk hieronder wat wij doen, en wat jij kunt doen:

ab0406411f0dd9683463eab35a4d2403_dtrh19groen.png


Bekijk hier de volledige praktische informatiemail met uitgebreide informatie over het festival.