Vodafone Chill & Charge

Vodafone Chill & Charge

Van headliner tot campingkonijn; op Down The Rabbit Hole is iedereen eregast. Net even extra bij de Vodafone Chill & Charge, waar je het hele weekend als royalty ontvangen en verwend wordt. 

Deze rode relaxheuvel met oplaadpunten aan het meer kijkt uit op zowel Hotot als Teddy Widder, een vijfsterrenlocatie om even uit te blazen en je smartphone nieuw leven in te blazen dus. En dat niet alleen, want hier regent het drie dagen lang moddervette prijzen.

Zo kun je bij de feestelijke grijpkranen in de Vodafone Chill & Charge zomaar een straatje munten of je eigen Rabbit Hole-butler winnen. Een gratis kermisattractie is al pure winst, maar trefzekere kraangraaiers maken kans op Ziggo Dome-kaarten, toffe Rabbit Hole-merchandise of zelfs een Priority Passe Partout, een gouden combiticket voor twee personen voor de vijf major festivals in 2025! 

Zo rollen ze bij Priority, het loyalty-programma voor klanten van Vodafone en/of Ziggo. Daar scoor je namelijk het hele jaar door de hotste concerttickets en dikke kortingen op uitjes en must-haves. Altijd iets speciaals, want bij Priority zwaaien deuren open die normaal gesloten blijven – zoals de poorten van de vorstelijke Priority Lounge op DTRH, ook een dagelijkse superprijs in de Vodafone Chill & Charge. Feel lucky?

Foto door Sabine van Nistelrooij