Win een ballonvaart

Win een ballonvaart

Je kent Down The Rabbit Hole te land en ter binnenzee, maar heb je de Groene Heuvels wel eens vanuit de lucht gezien? Spits je oren, want in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVvL) geven we een ballonvaart voor 2 personen boven Down The Rabbit Hole weg! Relaxter kan bijna niet.

Afhankelijk van het weer stijgen jullie op vrijdag of zaterdag naast het festivalterrein op voor een ballonvaart van 30 tot 60 minuten. En daar kun je dubbel lachen naar het vogeltje, want er wordt een spectaculair video-item van jullie vredige vlucht boven het adembenemend mooie Land van Maas & Waal gemaakt. Na de landing gaan jullie comfortabel met de auto terug naar de Groene Heuvels, waar je je adrenalinekick de vrije loop kunt laten. Let op: je mag tijdens de ballonvaart niet onder invloed zijn, dus laat alcohol en andere middelen even staan totdat je weer op Aarde bent, wolkewietje.

Meedoen? Laat onder deze Facebookpost weten met wie je een ballonvaart wilt maken en waarom, en tag je post met #ShareTheThrill. Succes! Vrijdagmiddag 28 juni maken we de winnaar bekend en je dient in het bezit te zijn van een DTRH19 ticket.