My default image

Brainwash Talkshows

This must be the place! Tijdens de dagelijkse filosofische Brainwash Talkshow onderzoek je samen met moderator Fatima Warsame en haar gasten de essentie van het festivalgevoel en wat dat ons kan leren over de staat van de wereld. Dagelijks om 11:00 uur te zien op de nieuwe openluchtbühne Bermuda AIR, in de slagschaduw van de festivalingang.


Vrijdag: spacen is leven
Is ayahuasca dé oplossing voor depressie en verslaving? Helpt een gezamenlijk avondje MDMA beter dan relatietherapie? Met wetenschapper Michiel van Elk duik je in de positieve effecten van spacen. Daarna word je ‘high on your own supply’ tijdens een échte Wim Hof-ademhalingsworkshop met instructeur Jim Luca Olde Rikkert.

Zaterdag: ode aan de nacht
De nacht brengt magische momenten: nachtdieren komen tot leven, maar het kan ook een moment zijn voor stilte en bezinning. Met schrijver en theatermaker Marjolijn van Heemstra en voorvechter van het nachtleven Thys Boer onderzoek je wat het holst van de nacht te bieden heeft.

Zondag: lekker inconsequent

We worden steeds idealistischer en leggen onszelf daarbij allerlei regels op, maar er is altijd wel iets dat aan onze principes ontsnapt. Moeten we milder zijn naar onszelf of staat er teveel op het spel? Filosoof Frank Meester houdt een pleidooi voor inconsequentie en onderzoekt met dichter en activist Zaïre Krieger hoe zich dat verhoudt tot de strijd voor een betere wereld.