- terug naar programma -

DJ-collectief Dave Grohl & The Topless DJ's

DJ-collectief Dave Grohl & The Topless DJ's

Het dj-team dat kriskras door alle genres en decennia heen gaat. Ze zijn niet eenkennig, maar draaien punk, garage, soul, grunge, reggae, beat, glamrock en de beste powerpop. Er is maar één overeenkomst: alle plaatjes zijn zeer geschikt om op te dansen. Ze zijn er om het publiek te vermaken en weten precies wat daarvoor nodig is. Hun motto is daarom “U vraagt niks, wij draaien.” Het moge duidelijk zijn: hier krijg je 100% dans-garantie.

VUIGE VELD:
Het Vuige Veld is een hard & heavy loeilekkerland van denim, diesel en decibellen in het hart van Down The Rabbit Hole. Omringd door roosterend vlees, patatten, baristakoffie en de oliefontein Cornucopia van beeldbouwer Anders Wolhar geef je over aan de betonnen krochten van de nieuwe Bunker, waar ze tot zonsopgang losgaan met live & loud rock ‘n’ roll, punk, fuzz en psych in alle smaken vinyl

DJ LINE-UP:
Op vrijdag zie je hier AM:KLUB, De Gemene Mixmeesters en The Catholic Block.  Op zaterdag Afterpartees DJ-team, DJ Schuifdicht & Jerry Lee Attaque, DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's en Volcano Boys en op zondag The Bakabanas, The Blackwax, Wannebastar DJ Team, The Grinder Cave en Fuck Forever.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!