My default image

Koens Coachings Kantoor: Vrijdag

Je nieuwsfeed wordt overspoeld door een tsunami van coaches, maar wie en wat moet je waarom geloven? Persoonlijke groeigoeroe Koen en zijn team van supercoaches kennen de drill, de hoed en de rand. Laat je in openluchttheater Bermuda AIR in je kracht zetten met een ijskoud bad van advies, tips & tricks, levenslessen en insipirerende duwtjes in de rug.

Het programma voor vrijdag:

Kick-off Koens Coaching Kantoor: 12:30 - 13:00 uurTijdens de kick-offbijeenkomst van Koens Coaching Kantoor leert u werken volgens het door Coach Koen ontwikkelde coachingstraject van circa 30 minuten. Ook is er ruimte voor telefonisch overleg met de Wizard, energetisch coachen, tips voor bedrijfsuitjes, boeiende gesprekken met gene zijde en helende klanken van de walvis. En dan is er ook nog eens 100 procent veilig drinkbaar en ingestraald water uit de eeuwige rivier de Ganges te koop. Santé!

Cursus Heemkundig Kijken: 15.45 - 16.15 uur
De heemkunde van de ziel vraagt zich bijvoorbeeld af waarom de bamikegel van snackbar Jelle eigenlijk zo abnormaal groot is of waarom het internet de ware gevoelens van liminaliteit afpakt of wie de bedenker is van de pizza mozzarella. Die onderzoeken zijn een manier om de eigen vervreemding te bestuderen én op afstand te houden. Coach Jan van Tienen leert u kijken en vragen stellen als een heemkundige. Met beperkte publieksparticipatie.

Onpersoonlijke Groei: 17.45 - 18.15 uur

Het was dé sensatie van instagrammend Nederland en de schrik van alle lifecoaches: het account @onpersoonlijkegroei2. De initiator van deze viral hit is voor het eerst bereid om uit de schaduw te stappen voor een admin-reveal en een diepte-interview in Koens Coaching Kantoor. Spoiler: hij neemt ook zijn favoriete video’s mee.

Coach 2 Coach met Tils Posthumus: 19.45 - 20.15 uur
In de Coach 2 Coach-lezingen weet coach Tils Posthumus haarfijn de potentie bij u aan te wijzen en u in de richting van het juiste coachingtraject te bewegen. Juist ja: coaching om tot de juiste coaching te komen. Tils heeft zich ontwikkeld tot een coach-overstijgende coach, die zijn collega’s te vuur en te zwaard verdedigt. Met iedere Coach 2 Coach-lezing weet dit begeesterde genie de positie van de coach in de maatschappij en u als gecoachte te verstevigen – door fel van leer te trekken tegen de anti-beweging en grondig te kappen in de wildgroei teneinde de weg van coach naar coach-behoeftige te plaveien.

Provocatief Coachen: 21.45 - 22.15 uur 
Tijdens deze cursus gaat meestercoach Alban Karsten in gesprek met Coach Koen. Middels het beproefde concept van publieksparticipatie en een aantal uit het leven gegrepen voorbeelden zal er op onnavolgbare wijze gecoacht worden. Een tipje van de sluier zal worden opgelicht en u krijgt een kijkje in de keuken van een coach op de top van zijn kunnen. Durft u het aan om zich te laten provoceren, daarvan iets te leren en zodoende misschien het tij te kunnen keren? Dan bent u van harte welkom!