My default image

Koens Coachings Kantoor: Zondag

Je nieuwsfeed wordt overspoeld door een tsunami van coaches, maar wie en wat moet je waarom geloven? Persoonlijke groeigoeroe Koen en zijn team van supercoaches kennen de drill, de hoed en de rand. Laat je in openluchttheater Bermuda AIR in je kracht zetten met een ijskoud bad van advies, tips & tricks, levenslessen en insipirerende duwtjes in de rug.

Met zondag op het programma:
Cursus Yoni-eieren Schilderen: 13.45 - 14.15 uur
Zondagmiddag. Een moment voor bezinning met een heilig ritueel, waar wij even stil mogen staan bij onszelf, en onze yoni. Onder bezielende begeleiding van onze yoni-coach gaat u aan de slag met waterverf en penseel, en krijgt u handvatten aangereikt om de creativiteit haar eigen gang te laten gaan. Een veelgehoorde vraag is of deze cursus enkel voor mensen met een yoni geschikt is, en het antwoord daarop is een relatief nieuwe uitvinding: het mannenyoni-ei! Let u op: onze yoni-eieren zijn enkel geschikt voor uitwendig gebruik!

Etiquette met Annette: 15.45 - 16.15 uur

Nu de festivals als een soort hitsige volksfeesten onze opgekropte verlangens ontketenen, stuiteren we over elkaar heen als overprikkelde pingpongballetjes. Waar de anderhalvemetersamenleving ook wel voor een aangename personal bubble zorgde, moeten nu alle nieuwe richtlijnen van consent tot multiple-choicetongen en polyamorie in de praktijk gebracht. Wat te doen? Geen zorgen. Tijdens deze stoomcursus festivaletiquette zet de deskundige inspirator Anette de richtlijnen helder, strak en een beetje aangeschoten voor u uiteen.

Positief Nieuws: 17.45 - 18.15 uur
‘Dingen die ik zie maar niet kan geloven.’ Mevrouw Pastoor legt op humoristische wijze de kneuterige ziel van het Nederlandse nieuws bloot. Want het is pas echt nieuws als er zowel iets te lachen als te huilen valt. Van haar leert u vandaag hoe u het nieuws kunt consumeren op een manier die bijdraagt aan persoonlijk geluk.

Marco Grandia Braincoach: 19.45 - 20.15 uur
Bezieler Marco Grandia coacht mensen die problemen hebben met het onthouden van dingen: ‘In Afrika kwam ik een stam tegen die een plant verbouwt die bepaalde hersenfuncties uitschakelt en andere functies juist activeert!’ Wat gaat Marco doen? Hij onthult de werking van zijn gepatenteerde pillen die het kortetermijngeheugen drastisch verbeteren. Uiteraard demonstreert Marco de verschillende werkingen op zichzelf en geeft u een kijkje in zijn wonderbaarlijke manier van coachen.