- terug naar programma -

Kunst

Kunst

Openluchtmuseum is een groot woord, maar DTRH showt een kekke kunstcollectie onder de blote hemel. Zoals Anders Wolhars vertrouwde Hoorn Des Overvloeds, de gebeeldhouwde witte dame op het Vuige Veld die gulzig pikzwarte olie gulpt. Ook Tim Hoefnagels’ Zonder Titel – het driedelige bouwwerk annex zitplaats van metaal, hout, elektromotoren en licht zal veteraanrabbits bekend voorkomen. En wat dacht je van Gaze? Het onthullende spiegelpaleis op het Future Fuzzy Field waar je bekijkt hoe jij kijkt van Elsemarijn Bruys en Mirre Séur.

Nieuw en lekker gek zijn de interactieve, opblaasbare sculptuur Blueprint van Elsemarijn Bruys en het vrolijke dans-draai-schuddeding Sun van Oscar Peters. Of beklim je liever de metershoge ladder voor een blik in de ommuurde Paradijselijke Tuin van Vjèze Fur? Nog unieker kan ook, want sommige kunst zie je na Down The Rabbit Hole nooit meer, zoals de reuzensuikerpilaren van Watchtower van Atelier Roland Spitsers en When The Sun Falls, waarin de ondergaande zon op monumentale wijze versmelt met het kunstwerk van Yair Callender.

Ook staat de gloednieuwe festivalpoort Het Grid van ATM Model Art op jullie te wachten in de Groene Heuvels. Kunst op Down The Rabbit Hole: zien is geloven!

Kunst op Down The Rabbit Hole: zien is geloven.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!