- terug naar programma -

The Blackwax

The Blackwax

The Blackwax is het perfecte voorbeeld van twee jongens die zijn geboren in het verkeerde tijdperk. Van jongs af aan plunderen ze de platenkratten en videocollectie van hun ouders en stoffen ze weer af. Deze jongens uit Eindhoven draaien de nummers die je aunt Suzie via de regenpijp naar beneden laat klimmen om 1 uur ’s nachts. Ze zou meerijden in de Barracuda van haar vriendje die er waarschijnlijk van houdt om purple haze te roken en naar psychedelic sounds te luisteren voordat ze gaan dansen op garage tunes en hun soul laten swingen!

VUIGE VELD:
Het Vuige Veld is een hard & heavy loeilekkerland van denim, diesel en decibellen in het hart van Down The Rabbit Hole. Omringd door roosterend vlees, patatten, baristakoffie en de oliefontein Cornucopia van beeldbouwer Anders Wolhar geef je over aan de betonnen krochten van de nieuwe Bunker, waar ze tot zonsopgang losgaan met live & loud rock ‘n’ roll, punk, fuzz en psych in alle smaken vinyl

DJ LINE-UP:
Op vrijdag zie je hier AM:KLUB, De Gemene Mixmeesters en The Catholic Block.  Op zaterdag Afterpartees DJ-team, DJ Schuifdicht & Jerry Lee Attaque, DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ's en Volcano Boys en op zondag The Bakabanas, The Blackwax, Wannebastar DJ Team, The Grinder Cave en Fuck Forever.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!