My default image

Wilde Haren - Zondag

Avant Garden is het hele weekend jouw hotspot voor de lijvigste hiphop en clubgrooves van Down The Rabbit Hole. Hier presenteert de crew van Wilde Haren elke dag van 13:00 tot 23:00 uur de top van de Nederlandse hiphop – live op het podium én achter de decks.

[Verrassing] | Betekenis: ‘een geheel onverwachte gebeurtenis’. Hoewel er dit jaar voor het eerst van tevoren een line-up van het Wilde Haren podium aangekondigd wordt, is het een gegeven dat je dit jaar in Avant Garden verrast gaat worden. Zo gaf FeestDJRuud al eerder een mega kussengevecht, deed Kees de Koning een ‘dj-set met Top Notch-demo’s en hebben de grootste artiesten hier hun meest intieme shows gegeven. Onder leiding van een geheel vernieuwde Wilde Haren-crew komt hier de top van de Nederlandse hiphop samen met de grootste opkomende talenten.

Op zondag geeft Wilde Haren linkerbaan gas met shows van Saaff, Yung Gods en Sophie Straat, de vrijgevochten singer/songwriter die al haar smarts in moderne levensliederen giet. Ook op de livebill én uit Amsterdam: ValsBezig, de vierkoppige posse van ‘BUK’ die vorig jaar verrassend terugkeerde met de zomerknaller ‘Blessings’. Toetje? Schep maar ruim op, want Ally’s own Yssi SB komt laten zien dat je die breeknekhype na ‘Paper Zien’, ‘In Die Life’ en ‘Slide’ gewoon kunt geloven. Bijna niet te geloven zijn echter de dj’s van dienst op zondag. Djay, Souf en Patrick Mordi zeker, maar wat dacht je van de twee absolute topproducers FS Green en Jarreau Vandal? Alleen het allerbeste bij Wilde Haren.

Avant Garden | zondag 13:00-23:00

Hosts: Appie Mussa & Yung Petsi