Info timeslots pendelbus

Info timeslots pendelbus

Morgenochtend, zaterdag 29 juni om 11:00 uur komen de timeslots voor de DTRH24-pendelbussen vanaf station Nijmegen CS via Ticketmaster beschikbaar.

Vanwege de extreme regenval gedurende de afgelopen maanden zijn helaas niet alle parkeerterreinen beschikbaar. Om iedereen zo goed mogelijk op Down The Rabbit Hole te krijgen, rijdt er een high-rotation pendeldienst vanaf Nijmegen CS naar het festivalterrein.

Lees hier meer informatie over de huidige parkeersituatie en alle details over de pendeldienst en timeslots.

Er zijn timeslots beschikbaar voor donderdag en voor vrijdag. Voor de overige dagen en voor de terugreis hoef je geen timeslot te boeken.

Donderdag: van 09:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur ’s nachts. Een timeslot duurt 1 uur. Laatste slot: 00:00 - 01:00 uur. Bestel donderdag timeslots hier.

Vrijdag: van 08:00 uur in de ochtend tot 01:00 uur ’s nachts. Een timeslot duurt 1 uur. Laatste slot: 00:00 - 01:00 uur. Bestel vrijdag timeslots hier.

Na het scannen van je timeslot-ticket bij de pendelbus krijg je een consumptiemunt. Het ticket en de munt zijn beide €3,75 waard, dus je reist gratis. Door de boekingen van timeslots kunnen we ervoor zorgen dat er geen grote pieken ontstaan en iedereen vlot een pendelbus kan pakken en de spreiding bij de festivalentree optimaal is.

We verzoeken je om alleen een timeslot te boeken voor het tijdstip waarop je daadwerkelijk gebruikmaakt van de pendelbus. Zo houd je geen plekjes voor anderen bezet en kan iedereen zo soepel mogelijk naar het festival komen. Mocht je je gereserveerde timeslot onverhoopt missen, laten we je uiteraard niet op het station achter.