Vervoer

Reis zo makkelijk, snel en duurzaam mogelijk naar de Groene Heuvels en kies voor het OV of The Rabbit Express. Hiermee vermijd je file- en parkeerstress, draag je bij aan verduurzaming van het festival en beperk je je eigen Co2-uitstoot. Alle mogelijkheden op een rijtje:

The Rabbit Express (luxe touringcar):
Vanaf 35 euro rij je rechtstreeks en zonder tussenstop met een luxe touringcar naar Down The Rabbit Hole. Vanuit 14 opstapplaatsen verspreid over Nederland brengen de luxe touringcars je op donderdag of vrijdag naar Beuningen en op maandag laat je je weer lekker relaxed terugbrengen. The Rabbit Express is de meest makkelijke, duurzame, snelste én scherp geprijsde manier om naar het festival te komen!

The Rabbit Express zet je vlakbij de campingentree af waardoor je niet ver hoeft lopen met je bagage en je supersnel binnen bent. Je kunt alles meenemen wat je nodig hebt, want er is per persoon ruimte voor één weekendtas, één stuk handbagage en natuurlijk je tent.

Je kunt zelf kiezen of je op donderdag of op vrijdag naar het festival reist en vanaf waar. De terugreis is op maandag. Kijk hier voor alle info en reserveer meteen je busticket. 

The Rabbit Express vertrekt vanaf:
Amsterdam (41 euro voor een retour)
Haarlem (46,25 euro voor een retour)
Amstelveen (40,25 euro voor een retour)
Utrecht (33,75 euro voor een retour)
Hilversum (35 euro voor een retour)
Amersfoort (32,25 euro voor een retour)
Rotterdam (38,75 euro voor een retour)
Delft (45,25 euro voor een retour)
Den Haag (48 euro voor een retour)
Dordrecht (33,75 euro voor een retour)
Leiden (44,25 euro voor een retour)
Groningen (73 euro voor een retour)
Zwolle (36 euro voor een retour)
Eindhoven (31,25 euro voor een retour)

Met The Rabbit Express begint Down The Rabbit Hole al onderweg want je reist gezellig samen met andere bezoekers bij jou uit de buurt!
Boek hier je Rabbit Express-ticket.

The Rabbit Express

Trein: Vanaf dit jaar is jouw OV-reis naar Down The Rabbit Hole nog makkelijker doordat de gratis pendelbus vanaf station Nijmegen naar Down The Rabbit Hole vertrekt. Dit scheelt extra gesleep met je spullen voor een overstap naar station Wijchen. Het maakt je reis ook nog eens sneller! Speciaal voor Down The Rabbit Hole biedt NS diverse kortingsmogelijkheden aan, deze volgen binnenkort via de website van de NS.
Vanaf station Nijmegen vertrekt gemiddeld iedere 20 minuten een bus, maar tijdens de in-en uitstroom van het festival vertrekt elke 5 minuten een bus waardoor je snel kan overstappen. Bovendien word je voor de campingentree afgezet waardoor je niet ver hoeft te lopen met je bagage.

Pendelbus Station Nijmegen > DTRH:
Donderdag 4 juli: 
Eerste bus: 11:00 uur
Laatste bus: 00:30 uur

Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 00:30 uur

Maandag 8 juli: 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Pendelbus DTRH > Station Nijmegen:
Donderdag 4 juli: 

Eerste bus: 12:30 uur 
Laatste bus: 01:00 uur

Vrijdag 5 juli:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 01:00 uur

Zaterdag 6 juli & zondag 7 juli:
Eerste bus: 08:30 uur
Laatste bus: 01:00 uur

Maandag 8 juli: 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur

Trein

Fiets
Lekker gezond en groen op de fiets naar Down The Rabbit Hole? Op de campings zijn fietsen niet toegestaan, maar je kunt je stalen ros parkeren in een uitstekende fietsenstalling nabij de ingang van de camping.

Fiets

Samen rijden met andere bezoekers:
Om te voorkomen dat er halflege auto’s richting DTRH komen, vragen we bezoekers zo veel mogelijk te carpoolen. Dat is beter voor het klimaat, gezelliger én je kan parkeer- en brandstofkosten delen. Met Slinger kan je andere festivalbezoekers makkelijk een plek aanbieden of een plek reserveren bij iemand in de auto.

Kiss & Ride:
Je kunt je met de auto af laten zetten bij de Kiss & Ride, volg hiervoor de gele Kiss & Ride-borden (navigeer naar Elzendweg in Bergharen of naar dit punt) en zet je navigatie uit zodra je de gele Kiss & Ride-borden tegenkomt). De Kiss & Ride is op loopafstand van het festival- en campingterrein. De Kiss & Ride kan alleen gebruikt worden door bezoekers die zich laten brengen door iemand die zelf niet naar het festival komt.

Kom je met de taxi? Dan kan de taxi navigeren naar dit punt

Auto:
Kies je toch voor de auto? Dan heb je een parkeerticket nodig. Deze kun je vooraf aanschaffen via Ticketmaster of op het festivalterrein. Je kunt op het terrein alleen met pin betalen. Parkeertickets kosten €29,50 in de voorverkoop of €39,- (beiden inclusief 12% servicekosten) op het terrein.

Op vertoon van je parkeerticket ontvang een parkeersticker, dus als je tussendoor de parkeerplaats afgaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen. De parkeerplaats bevindt zich op loopafstand van het festival- en campingterrein, maar hou rekening met maximaal 20 minuten lopen.  

Let op: auto’s zijn verboden op de campings, net als in de berm. Foutgeparkeerde voertuigen worden weggesleept. Verkeersregelaars begeleiden je naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek. Zorg dat je bij aankomst je parkeerkaart bij de hand hebt.

Met een regulier parkeerticket kun je navigeren naar dit punt

Let op: volg de gele borden met P-Down The Rabbit Hole vanaf de snel- en invalswegen en zet dan je navigatie uit voor de snelste aanrijroute.

Bij de Rabbit Resort accommodaties is het mogelijk een Rabbit Resort Parkeerticket bij te kopen. Met dit parkeerticket krijg je gegarandeerd een parkeerplek dichtbij je accommodatie en maak je gebruik van een andere aanrijroute. Navigeer naar dit punt en volg vanaf daar de borden P-Down The Rabbit Hole en vervolgens P-Rabbit Resort. Voeg het parkeerticket direct toe bij het afrekenen van je accommodatie; het is niet mogelijk om deze hierna nog los bij te kopen. Het parkeerticket kost €39,50 inclusief 12% servicekosten.

 

Als je met je camper, caravan of vouwwagen op de Campercamping verblijft, navigeer je naar dit punt en vanaf daar kun je de borden P-camper/caravan volgen.

Samen rijden met andere bezoekers