Vervoer

Afreizen naar de Groene Heuvels? Kies dan voor een comfortabele en snelle reis met het openbaar vervoer of The Rabbit Express. Kies bijvoorbeeld je eigen opstapplaats en rijd met je mede-Rabbits richting het festival in een touringcar of pak de trein naar Wijchen en stap op de gratis pendelbus. Hiermee vermijd je file- en parkeerstress en draag je bij aan verduurzaming van het festival of beperk je je eigen Co2-uitstoot wanneer je naar het festival reist.


The Rabbit Express (touringcar):
Vanuit heel Nederland kun je gemakkelijk, duurzaam, snel naar Down The Rabbit Hole reizen. De luxe touringcars brengen je in no time naar Beuningen en na afloop laat je je lekker relaxed weer terug vervoeren. Je kunt zelf kiezen of je op donderdag of op vrijdag naar het festival reist en vanaf waar. De terugreis is op maandag. The Rabbit Express zet je voor de campingentree af waardoor je niet ver hoeft lopen met je bagage. Kijk hier voor alle info en reserveer meteen je busticket. Een aantal voorbeeldbestemmingen + retourprijzen:

Amsterdam (Amstel): € 46,00 - Utrecht: € 42 - Maastricht: € 50,50 - Nijmegen: € 33- Rotterdam: € 46 - Groningen: € 59

OTMO-foto-4_site.jpg


Trein: Down The Rabbit Hole is makkelijk bereikbaar met de trein i.c.m. de gratis pendelbus vanaf treinstation Wijchen. Speciaal voor Down The Rabbit Hole biedt NS diverse kortingsmogelijkheden aan. 
Vanaf station Wijchen vertrekt gemiddeld iedere 20 minuten een bus, maar tijdens de in-en uitstroom van het festival vertrekt elke 5 minuten een bus waardoor je snel kan overstappen. Bovendien word je voor de campingentree afgezet waardoor je niet ver hoeft te lopen met je bagage.

Pendelbus Station Wijchen > DTRH:
Donderdag 29 juni:
Eerste bus: 11:00 uur
Laatste bus: 00:45 uur

Vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 00:45 uur 

Maandag 3 juli: 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur 

Pendelbus DTRH > Station Wijchen:

Donderdag 29 juni:
Eerste bus: 12:30 uur 
Laatste bus: 00:00 uur

Vrijdag 30 juni:
Eerste bus: 08:00 uur 
Laatste bus: 00:00 uur 

Zaterdag 1 juli & zondag 2 juli:
Eerste bus: 08:30 uur
Laatste bus: 00:00 uur 

Maandag 3 juli: 
Eerste bus: 08:00 uur
Laatste bus: 14:00 uur 

DTRH_20220630_1201_BartHeemskerk_HB_3669_small.jpg

Fiets
Lekker gezond en groen op de fiets naar Down The Rabbit Hole? Op de campings zijn fietsen niet toegestaan, maar je kunt je stalen ros parkeren in een uitstekende fietsenstalling nabij de ingang van de camping.

DTRH_20220702_1344_BartHeemskerk_HL_6272.jpg

Samen rijden met andere bezoekers:
Om te voorkomen dat er halflege auto’s richting DTRH komen, vragen we bezoekers zo veel mogelijk te carpoolen. Dat is beter voor het klimaat, gezelliger én je kan parkeer- en brandstofkosten delen. Met de Slinger widget kan je andere festivalbezoekers makkelijk een plek aanbieden of een plek reserveren bij iemand in de auto.

Kiss & Ride:
Je kunt je met de auto af laten zetten bij de Kiss & Ride, volg hiervoor de gele Kiss & Ride-borden (navigeer naar Elzendweg in Bergharen of naar dit punt) en zet je navigatie uit zodra je de gele Kiss & Ride-borden tegenkomt). De Kiss & Ride is op loopafstand van het festival- en campingterrein. De Kiss & Ride kan alleen gebruikt worden door bezoekers die zich laten brengen door iemand die zelf niet naar het festival komt.

Kom je met de taxi? Dan kan de taxi navigeren naar dit punt

DTRH_20220630_1257_BartHeemskerk_HL_3800_small.jpg

Auto:
Kies je toch voor de auto
? Dan heb je een parkeerticket nodig. Deze kun je vooraf aanschaffen via Ticketmaster of op het festivalterrein. Je kunt op het terrein alleen met pin betalen. Parkeertickets kosten €24,50 in de voorverkoop of €34,- (inclusief servicekosten) op het terrein. 

Je ontvangt op vertoon van je parkeerticket een parkeersticker, dus als je tussendoor de parkeerplaats afgaat, hoef je geen nieuw parkeerticket aan te schaffen. De parkeerplaats bevindt zich op loopafstand van het festival- en campingterrein maar hou rekening met maximaal 20 minuten lopen.  

Let op: auto’s zijn verboden op de campings, net als in de berm. Foutgeparkeerde voertuigen worden weggesleept. Verkeersregelaars begeleiden je naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplek. Zorg dat je bij aankomst je parkeerkaart bij de hand hebt.

Met een regulier parkeerticket kun je navigeren naar dit punt

Let op: volg de gele borden met P-Down The Rabbit Hole vanaf de rijkswegen en invalswegen en zet dan je navigatie uit voor de snelste aanrijroute.  

Bij de Rabbit Resort accommodaties is het mogelijk een Rabbit Resort Parkeerticket bij te kopen. Met dit parkeerticket krijg je gegarandeerd een parkeerplek dichtbij je accommodatie en maak je gebruik van een andere aanrijroute. Voeg het ticket direct toe bij het afrekenen van je accommodatie; het is niet mogelijk om deze hierna nog los bij te kopen. Het parkeerticket kost €34,50 inclusief servicekosten.

SOCIAL