Kaartverkoop DTRH24

Kaartverkoop DTRH24

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2024 start zaterdag 2 december om 11:00 uur via Ticketmaster. Was je er afgelopen zomer ook al bij in Beuningen? Goed nieuws! Kopers van een DTRH23 festivalticket hebben al vanaf woensdag 29 november toegang tot een speciale presale. Hierover wordt in de loop van 29 november een mail verstuurd naar iedereen die recht op de presale heeft (mogelijk beland de mail in je spam...).

Als je vorig jaar tickets hebt overgekocht via Ticketmaster, ontvang je ook een uitnodiging voor de presale. Kaartkopers die vorig jaar een deel van hun festivaltickets hebben doorverkocht, ontvangen de uitnodiging ook. Als je al je festivaltickets hebt doorverkocht, heb je geen recht op de presale. Als een festivalticket via Ticket Transfer is doorgestuurd, ontvangt alleen de originele kaartkoper de uitnodiging voor de presale. De presale eindigt zaterdag 2 december om 10:00 uur.

Tickets die na de presale overblijven, gaan op zaterdag 2 december om 11:00 uur via Ticketmaster in de verkoop. In totaal zijn er -net als afgelopen jaar- 45.000 tickets beschikbaar.
Down The Rabbit Hole-tickets zijn mobile-only tickets. Bij de polsbandjestent worden ze vanuit de Ticketmaster app gescand. Een screenshot geeft geen toegang.

Vanaf maandag 15 januari 2024 is het mogelijk om tickets kosteloos via Ticket Transfer door te sturen of ter doorverkoop aan te bieden via Ticketmaster. Voor een ticket dat wordt doorverkocht kan de verkoper een opslag van maximaal 15% bovenop de originele ticketprijs vragen. De servicekosten voor het doorverkopen bedragen maximaal 10 euro voor festivaltickets en maximaal 25 euro voor accommodatietickets, te betalen door de koper. De doorverkoopmogelijkheid is beschikbaar tot donderdag 4 juli 05:00 uur.

Alle gedetailleerde informatie over de beschikbare ticketsoorten, mobile-only, Ticket Transfer en het door- en overkopen van tickets lees je hier.
Een uitgebreid overzicht van beschikbare accommodaties, Groepscampingplekken en de Campercamping zie je op rabbitresort.nl

Kijk hier voor de DTRH ticketpagina op Ticketmaster.