Tickets

Ticketinformatie

Lees hier voordat je tickets bestelt alle belangrijke informatie over DTRH24-tickets en het bestellen, doorsturen en doorverkopen ervan.


Down The Rabbit Hole maakt gebruik van mobile only-tickets. Dit betekent dat je bij de entree geen printje of pdf laat scannen, maar een QR-code die in de Ticketmaster-app staat. Een screenshot of foto van de QR-code geeft geen toegang. Dit geldt niet alleen voor je festivalticket bij de polsbandjestent, maar ook voor alle andere tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets en tickets voor het Rabbit Resort.


Door de drukte kun je ter plekke last hebben van beperkte internetverbinding en daarom is het erg belangrijk om je goed voor te bereiden en de tickets van tevoren in de Ticketmaster-app op te slaan. Doe dit voordat je vanuit huis vertrekt zodat je zeker weet dat je straks soepel naar binnen kunt en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van internet.

Volg hiervoor deze 5 stappen:

1. DOWNLOAD DE TICKETMASTER-APP (iOS hier en Android hier)

2. LOG IN OP JOUW ACCOUNT IN DE APP
Zet de app op ‘Nederland’ en log in met het e-mailadres waarmee je de Down The Rabbit Hole-tickets hebt besteld.

3. GA IN DE APP NAAR ‘MIJN TICKETS’
Klik op het ticketicoontje onderin de app. Dit is het gedeelte 'Mijn tickets' en hier zie je jouw bestellingen staan. Klik op jouw Down The Rabbit Hole-bestelling(en) om de tickets/QR-codes te openen. Let op: als je meerdere losse bestellingen hebt gedaan (bijvoorbeeld eerst je festivalticket en daarna een parkeerticket) dan moet je iedere bestelling openen.

4. JOUW TICKETS ZIJN NU OPGESLAGEN
Je tickets zijn nu gecached. Dat betekent dat je ze ook zonder internetverbinding kan openen in de app.

5. KOM MET EEN OPGELADEN TELEFOON NAAR BEUNINGEN
Jouw Down The Rabbit Hole-tickets zijn nu via de Ticketmaster-app beschikbaar. Zorg er dus voor dat jouw telefoon volledig opgeladen is. Zo heb je altijd je tickets bij de hand.
Je kunt meerdere tickets vanaf één telefoon laten scannen; als je gezamenlijk arriveert is het dus niet nodig je mede-bezoekers hun ticket door te sturen.

De doorverkoopmogelijkheid voor Down The Rabbit Hole 2024 tickets is vanaf maandag 15 januari 2024 beschikbaar. De verkoper van een ticket kan een opslag van maximaal 15% vragen en de servicekosten voor het doorverkopen van een ticket bedragen maximaal €10,- voor festivaltickets en maximaal €25,- voor accommodatietickets, te betalen door de koper. Daarnaast is het vanaf 13 januari ook mogelijk om een ticket kosteloos via Ticket Transfer door te sturen.Tickets doorverkopen en -sturen

Vanaf nu is het mogelijk om je ticket via Ticketmaster op een veilige manier door te sturen of door te verkopen.

Het is nu mogelijk om DTRH-tickets op een veilige manier door- en over te kopen. Dit kan via de DTRH-pagina op Ticketmaster. Ga hiervoor naar het type tickets waar je naar op zoek bent en kies voor 'Doorverkooptickets'. Als je een ticket overkoopt, ontvang je een nieuw ticket waardoor je zeker weet dat je een geldig ticket koopt. Degene die een ticket verkoopt, kan een maximale toeslag van 15% op de originele ticketprijs vragen. De servicekosten bedragen maximaal 10 euro voor festivaltickets en maximaal 25 euro voor accommodatietickets, te betalen door de koper. De doorverkoopmogelijkheid is beschikbaar tot donderdag 4 juli 05:00 uur.
Meer info over het door- en overkopen van tickets lees je hier.

Via Ticket Transfer van Ticketmaster is het mogelijk om je ticket op een veilige manier naar iemand anders door te sturen. Er zijn geen kosten aan het gebruik van Ticket Transfer verbonden. Meer info over Ticket Transfer lees je hier.

Festivalticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met je eigen tent en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Nijmegen kost €270,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht. De ticketprijs is inclusief toeristenbelasting.


Je kunt het festivalticket ook kopen als Collector Card. Dit is een pasje in DTRH-stijl dat je met een lanyard om je nek kunt hangen. Een collectors-item voor de echte DTRH-fan dus!

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €2.500,- (excl. 10x €10,- servicekosten).


Dat is dus €20,- korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op Down The Rabbit Hole te arriveren. Je kunt de afzonderlijke tickets vanaf maandag 15 januari 2024 via Ticket Transfer van Ticketmaster kosteloos naar je vrienden doorsturen. De ticketprijs is inclusief toeristenbelasting. Beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Gespreid betalen

Tot en met 22 januari 2024 kun je je aanmelden om je festivalticket in vier termijnen te betalen, mits DTRH nog niet is uitverkocht.


De eerste termijn van €120,- voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt rond 24 februari een automatische incasso van €57,09. Rond 24 maart en 14 april volgen automatische incasso's van €57,08. Het totaalbedrag van een ticket komt op €291,25 inclusief €10,- servicekosten en €11,25 handlingkosten voor het afhandelen van het gespreid betalen. Deze ticketprijs is inclusief toeristenbelasting.

Groepscampingplek

De groepsaccommodaties zijn voor Rabbiteers die gegarandeerd samen op één plek willen staan. Neem wel allemaal een eigen tent mee.


Boek een Groepscampingplek van 100 vierkante meter met 2 picknicktafels voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter. Je mag zoveel eigen tenten plaatsen als je zelf wilt, zolang je maar binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er zo'n 8 tweepersoonstentjes op een Groepscampingplek.

 

Het ticket voor een Groepscampingplek geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon die op een Groepscampingplek verblijft, dient ook in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

Rabbit Resort

Natuurlijk kun je met je eigen tent naar Down The Rabbit Hole komen om op de festivalcamping te staan. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer gemak, luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan.

Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Rabbit Deluxe, neem met je hele vriendengroep intrek op de Groepscamping, of travel light op The Big Easy – er is voor iedereen een passend holletje te vinden. 
Let op: festivaltickets zijn niet bij de accommodatie inbegrepen, deze dien je los te bestellen.

Campercamping zonder stroom

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Een plek is zo'n 5 x 7,5 meter en tickets via deze link hebben geen elektriciteitsaansluiting.


Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn gekeurd, worden toegelaten. Dit kun je terugvinden in je kentekenbewijs.
De Campercamping heeft dit jaar een eigen badhuis.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

Campercamping met stroom

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Een plek is zo'n 5 x 7,5 meter en tickets via deze link hebben een 6A stroomaansluiting.Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn gekeurd, worden toegelaten. Dit kun je terugvinden in je kentekenbewijs.
De Campercamping heeft dit jaar een eigen badhuis.

Let op: dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.


Zzz opblaasbaar matras

Kampeer je op de DTRH festivalcamping en hou je van gemak én van een altijd vol opgeblazen luchtbed? Dan ben je bij Zzz aan het juiste adres!


Voor powernappen, romantiek of bijtanken na een drukke festivaldag, lig  je het lekkerst op een Zzz-matras.
Zzz- is het eerste 100% circulaire festivalmatras, wat je opgeblazen en  wel op DTRH afhaalt. Leg hem in je tent en je bent klaar. Geen gesleep tijdens  je reis en zelf oppompen is niet nodig. Handig! Bij eventueel ongemak staat het
Zzz-serviceteam voor je klaar.

Bij vertrek lever je je matras weer in, ontvang je de borg terug en wordt je matras volledig gerecycled tot een nieuw matras. Dus: haal ‘m op,  feest hard, slaap zacht, return. En repeat. Truste!

Een Zzz-matras kost €17,- + €5,- borg.


Rabbit Express

Vanuit heel Nederland kun je gemakkelijk, duurzaam, snel naar Down The Rabbit Hole reizen. Deze luxe touringcars brengen je in no time naar Beuningen en na afloop laat je je lekker relaxed weer terug vervoeren. 


Reis rechtstreeks en zonder tussenstop vanuit 14 opstapplaatsen met een luxe touringcar naar Down The Rabbit Hole!
The Rabbit Express is de meest makkelijke, duurzame, snelste én scherp geprijsde manier om naar het festival te komen. Je stapt vlakbij de campingentree uit waardoor je niet ver hoeft te lopen en supersnel binnen bent. Je kunt alles meenemen wat je nodig hebt want per persoon is er ruimte voor één weekendtas, één stuk handbagage en natuurlijk je tent.

Voor vriendengroepen is reizen met The Rabbit Express extra aantrekkelijk: als je 8 of meer bustickets bestelt, kun je met 40% korting een Groepscampingplek reserveren! Bestel eerst in één keer en met één mailadres je bustickets, daarna ontvang je een mail waarmee je gebruik kunt maken van deze actie.

Meer info over tarieven en alle opstapplaatsen en -tijden lees je hier

Parkeerticket

Kom je met de auto? Dan heb je een aanvullend parkeerticket nodig.


De verkoop van parkeertickets is gepauzeerd. Lees hier meer info

 

Een parkeerticket kost in de voorverkoop €29,50 (incl. servicekosten), op het terrein betaal je €39,-. 
Parkeren is mogelijk van donderdag 4 juli 11:00 uur tot maandag 8 juli 14:00 uur. Je kunt het parkeerterrein tussentijds met de auto verlaten en je hebt geen nieuw parkeerticket nodig als je met dezelfde auto terugkomt.