Tickets

Ticketinformatie

De festivaltickets voor Down The Rabbit Hole 2022 zijn uitverkocht.


Pas op voor zwarthandelaren die via sites als Ticketswap, Marktplaats etc mogelijk ongeldige tickets aanbieden. Als je veilig een ticket wilt overkopen, kan dat via ticketmaster.nl. Ga naar de pagina van het ticketsoort dat je wilt overkopen en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets'.

Festivalticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met je eigen tent en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €210,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

+ meer

Je kunt het festivalticket ook kopen als Collector Ticket. Dit ticket is een pasje in DTRH-stijl dat je met een lanyard om je nek kunt hangen. Een collectors-item voor de echte DTRH-fan dus!

_ minder

Rabbit Resort

Bestel

Natuurlijk kun je met je eigen tent naar Down The Rabbit Hole komen om op de festivalcamping te staan. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan. Je kunt de accommodaties los reserveren, maar een aantal accommodaties op het Rabbit Resort Deluxe kun je ook als package boeken. Hier zijn festivaltickets bij inbegrepen.

+ meer

Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Rabbit Deluxe, neem met je hele vriendengroep intrek in een grote legertent op de Groepscamping, of travel light op The Big Easy – er is voor iedereen een passend holletje te vinden.

_ minder

Gespreid betalen

Tot en met 10 februari 2022 kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen te betalen, mits beschikbaar. De eerste termijn van €125,- voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt er op 25 februari en 31 maart een automatische incasso van €51,25. Het totaalbedrag van een ticket komt op €227,50 inclusief €10,- servicekosten en €7,50 handelingkosten voor het afhandelen van het gespreid betalen.

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.890,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus €21,- korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op Down The Rabbit Hole te arriveren. Er zijn in totaal 500 groepstickets beschikbaar (5.000 bezoekers).

Campercamping

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Er zijn plaatsen van 5 x 7,5 meter zonder stroom beschikbaar. De plekken met stroom zijn uitverkocht. 

+ meer

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn gekeurd, worden toegelaten. Dit kun je terugvinden in je kentenkenbewijs.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Groepscampingplek

De groepsaccommodaties zijn voor Rabbiteers die gegarandeerd samen op één plek willen staan. Neem wel allemaal een eigen tent mee.  Boek een Groepscampingplek van 10 x 10 meter met een picknicktafel voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter. Je mag zoveel eigen tenten plaatsen als je zelf wilt, zolang je maar binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er zo'n 8 tweepersoonstentjes op een Groepscampingplek.

+ meer

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Parkeerticket

Bestel

Kom je met de auto? Dan heb je een aanvullend parkeerticket nodig. Deze kost in de voorverkoop €19,50 (incl. servicekosten), op het terrein betaal je €29,-. Parkeren is mogelijk van donderdag 30 juni 11:00 uur tot maandag 4 juli 14:00 uur.

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Alleen via de links op deze site, ticketmaster.nl en telefonisch (via 0900-300 1250 (60 cpm) kun je kaarten aanschaffen. Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Ticketswap en Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl.

Pas op met het overkopen van tweedehands kaarten via bijvoorbeeld Ticketswap of Marktplaats. Je weet niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor je ticket ongeldig is gemaakt en geen toegang tot het festival geeft.