Tickets

Ticketinformatie

Festivaltickets voor Down The Rabbit Hole 2023 zijn uitverkocht. Als je op een veilige en betrouwbare manier een ticket wil overkopen of doorverkopen, ga je op de site van Ticketmaster naar de pagina van de betreffende ticketsoort en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets'. Let op: een ticket dat is doorverkocht kan niet nog een keer via Ticketmaster worden doorverkocht. Het is wel mogelijk een doorverkocht ticket nog een keer via Ticket Transfer door te sturen. De doorverkoopmogelijkheid is beschikbaar tot donderdag 29 juni, 08:00 uur.


+ meer

De tickets zijn mobile only wat inhoudt dat je ze download in de Ticketmaster app op je telefoon. Zo heb je je ticket altijd bij de hand en zoef je straks als een haas door de polsbandjestent naar binnen. Download de tickets meteen na aankoop zodat je ter plekke niet afhankelijk bent van internet.

Tickets doorsturen naar je vrienden is mogelijk via Ticket Transfer van Ticketmaster, dus je kunt met een gerust hart tickets voor je hele tentenkamp kopen.


_ minder

Belangrijke info

Down The Rabbit Hole maakt dit jaar gebruik van mobile only-tickets. Dit betekent dat je geen printje of pdf laat scannen, maar een QR-code die in de Ticketmaster-app staat.


+ meer


Dit geldt niet alleen voor je festivalticket bij de polsbandjestent, maar ook voor alle andere tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets en tickets voor het Rabbit Resort.


Door de drukte kun je ter plekke last hebben van beperkte internetverbinding en daarom is het erg belangrijk om je goed voor te bereiden en de tickets van tevoren in de Ticketmaster-app op te slaan. Doe dit voordat je vanuit huis vertrekt zodat je zeker weet dat je straks soepel naar binnen kunt en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van internet.


Volg hiervoor deze 5 stappen:


1. DOWNLOAD DE TICKETMASTER-APP (iOS hier en Android hier)

2. LOG IN OP JOUW ACCOUNT IN DE APP
Zet de app op ‘Nederland’ en log in met het e-mailadres waarmee je de Down The Rabbit Hole-tickets hebt besteld.

3. GA IN DE APP NAAR ‘MIJN TICKETS’
Klik op het ticketicoontje onderin de app. Dit is het gedeelte 'Mijn tickets' en hier zie je jouw bestellingen staan. Klik op jouw Down The Rabbit Hole-bestelling(en) om de tickets/QR-codes te openen. Let op: als je meerdere losse bestellingen hebt gedaan (bijvoorbeeld eerst je festivalticket en daarna een parkeerticket) dan moet je iedere bestelling openen.

4. JOUW TICKETS ZIJN NU OPGESLAGEN
Je tickets zijn nu gecached. Dat betekent dat je ze ook zonder internetverbinding kan openen in de app.

5. KOM MET EEN OPGELADEN TELEFOON NAAR BEUNINGEN
Jouw Down The Rabbit Hole-tickets zijn nu via de Ticketmaster-app beschikbaar. Zorg er dus voor dat jouw telefoon volledig opgeladen is. Zo heb je altijd je tickets bij de hand.
Je kunt meerdere tickets vanaf één telefoon laten scannen; als je gezamenlijk arriveert is het dus niet nodig je mede-bezoekers hun ticket door te sturen.

_ minder

Festivalticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met je eigen tent en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €245,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht. De prijs is inclusief toeristenbelasting.


+ meer

Je kunt het festivalticket ook kopen als Collector Card. Dit is een pasje in DTRH-stijl dat je met een lanyard om je nek kunt hangen. Een collectors-item voor de echte DTRH-fan dus!

_ minder

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €2.250,- (excl. 10x €10,- servicekosten).


+ meer

Dat is dus €20,- korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op Down The Rabbit Hole te arriveren. Je kunt de afzonderlijke tickets via Ticket Transfer van Ticketmaster naar je vrienden doorsturen. De prijs is inclusief toeristenbelasting. Zo lang de voorraad strekt.

_ minder

Gespreid betalen

Tot en met 27 januari 2023 kun je je aanmelden om je festivalticket in drie termijnen te betalen, mits DTRH nog niet is uitverkocht.


+ meer

De eerste termijn van €110,- voldoe je bij aanschaf van het ticket. Daarna volgt er op 24 februari en 24 maart een automatische incasso van €52. Op 14 april volgt de laatste automatische incasso van €52,25. Het totaalbedrag van een ticket komt op €266,25 inclusief €10,- servicekosten en €11,25 handlingkosten voor het afhandelen van het gespreid betalen. Deze prijs is inclusief toeristenbelasting. Als je gebruik wilt maken van deze optie, selecteer je een regulier festivalticket en kies je in het bestelproces voor de optie 'gespreid betalen'.

_ minder

Groepscampingplek

De groepsaccommodaties zijn voor Rabbiteers die gegarandeerd samen op één plek willen staan. Neem wel allemaal een eigen tent mee.


+ meer

Boek een Groepscampingplek van 100 vierkante meter met 2 picknicktafels voor 12 personen en een partytent van 4,5 x 3 meter. Je mag zoveel eigen tenten plaatsen als je zelf wilt, zolang je maar binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er zo'n 8 tweepersoonstentjes op een Groepscampingplek.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon die op een Groepscampingplek verblijft, dient ook in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Rabbit Resort

Bestel

Natuurlijk kun je met je eigen tent naar Down The Rabbit Hole komen om op de festivalcamping te staan. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer gemak, luxe en comfort, kun je ook kiezen voor accommodaties die bij aankomst voor je klaarstaan.

+ meer

Je kunt de accommodaties los reserveren, maar een aantal accommodaties op het Rabbit Resort Deluxe kun je ook als package boeken. Hier zijn festivaltickets en één Rabbit Resort parkeerticket bij inbegrepen.

Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Rabbit Deluxe, neem met je hele vriendengroep intrek op de Groepscamping, of travel light op The Big Easy – er is voor iedereen een passend holletje te vinden.

_ minder

Zzz opblaasbaar matras

Bestel

Kampeer je op de DTRH festivalcamping en hou je van gemak én van een altijd vol opgeblazen luchtbed? Dan ben je bij Zzz aan het juiste adres!


+ meer

Voor powernappen, romantiek of bijtanken na een drukke festivaldag, lig  je het lekkerst op een Zzz-matras.
Zzz- is het eerste 100% circulaire festivalmatras, wat je opgeblazen en  wel op DTRH afhaalt. Leg hem in je tent en je bent klaar. Geen gesleep tijdens  je reis en zelf oppompen is niet nodig. Handig! Bij eventueel ongemak staat het
Zzz-serviceteam voor je klaar.

Bij vertrek lever je je matras weer in, ontvang je de borg terug en wordt je matras volledig gerecycled tot een nieuw matras. Dus: haal ‘m op,  feest hard, slaap zacht, return. En repeat. Truste!

Een Zzz-matras kost €15,- + €5,- borg.


_ minder

Rabbit Express

Bestel

Vanuit heel Nederland kun je gemakkelijk, duurzaam, snel naar Down The Rabbit Hole reizen. Deze luxe touringcars brengen je in no time naar Beuningen en na afloop laat je je lekker relaxed weer terug vervoeren. 


+ meer

Je kunt zelf kiezen of je op donderdag of op vrijdag naar het festival reist en vanaf waar. De terugreis is op maandag. The Rabbit Express zet je voor de campingentree af waardoor je niet ver hoeft lopen met je bagage. Kijk hier voor alle info en reserveer meteen je busticket. Een aantal voorbeeldbestemmingen + prijzen:  Amsterdam (Amstel): €46,- Utrecht: €42 - Maastricht: €50,50 - Nijmegen: €33- Rotterdam: €46 - Groningen: €59,-

_ minder

Korting op je treinticket

Bestel

Down The Rabbit Hole is makkelijk bereikbaar met de trein i.c.m. de gratis pendelbus vanaf treinstation Wijchen. Speciaal voor Down The Rabbit Hole biedt NS diverse kortingsmogelijkheden aan. 


+ meer

Vanaf station Wijchen vertrekt gemiddeld iedere 20 minuten een bus, maar tijdens de in-en uitstroom van het festival vertrekt elke 5 minuten een bus waardoor je snel kan overstappen. Bovendien word je voor de campingentree afgezet waardoor je niet ver hoeft te lopen met je bagage.

_ minder

Campercamping zonder stroom

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Een plek is zo'n 5 x 7,5 meter en tickets via deze link hebben geen elektriciteitsaansluiting.


+ meer

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn gekeurd, worden toegelaten. Dit kun je terugvinden in je kentekenbewijs.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Campercamping met stroom

Op deze dedicated vrijbuiterscamping parkeer je een camper, caravan of vouwwagen het hele weekend op een gegarandeerde staanplaats. Een plek is zo'n 5 x 7,5 meter en tickets via deze link hebben een 6A stroomaansluiting.


+ meer

Let op: Is jouw voertuig langer dan 7,5 meter? Dan heb je twee campercamping-tickets nodig. En als je voertuig langer dan 11 meter is, koop dan ook twee tickets én stuur een mail naar jump@downtherabbithole.nl voor het aanvullende reglement en inschrijfformulier. Alleen voertuigen die als camper, caravan of vouwwagen zijn gekeurd, worden toegelaten. Dit kun je terugvinden in je kentekenbewijs.

Let op: Dit ticket geeft geen toegang tot het festival. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een Down The Rabbit Hole festivalticket.

_ minder

Parkeerticket

Bestel

Kom je met de auto? Dan heb je een aanvullend parkeerticket nodig. Deze kost in de voorverkoop €24,50 (incl. servicekosten), op het terrein betaal je €34,-. Parkeren is mogelijk van donderdag 29 juni 11:00 uur tot maandag 3 juli 14:00 uur.


Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen.


+ meer

Alleen via de links op deze site, ticketmaster.nl en telefonisch (via 0900-300 1250 (60 cpm) kun je kaarten aanschaffen. Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Ticketswap en Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Kijk voor meer informatie op www.weetwaarjekoopt.nl. Pas op met het overkopen van tweedehands kaarten via bijvoorbeeld Ticketswap of Marktplaats. Tickets voor Down The Rabbit Hole zijn mobile only. Dit houdt o.a. in dat er een bewegende banner in het ticket staat. Zonder bewegende banner is het ticket niet geldig.

_ minder