Tickets

Festival ticket

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), een plek op de tentencamping en vervoer per pendelbus van en naar station Wijchen kost €149,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

UITVERKOCHT

Gespreid betalen

Het was t/m 28 februari 2018 mogelijk om je festivalticket in drie termijnen te betalen. Deze mogelijkheid is inmiddels verstreken. Er zijn nog wel reguliere tickets verkrijgbaar. 

Doe je mee aan gespreid betalen? Op 27 maart en 27 april wordt via automatische incasso €50,- ingehouden. Het totaalbedrag van een ticket komt op €166,50 (€149,- voor het ticket, €10,- servicekosten en €7,50 handlingkosten gespreid betalen).

UITVERKOCHT

Groepsticket

Wie vrienden heeft, wint! Er zijn voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.190,- (excl. 10x €10,- servicekosten). Dat is dus dertig euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren. Er zijn 1.000 groepstickets beschikbaar (10.000 bezoekers). De groepstickets zijn inmiddels uitverkocht.

UITVERKOCHT

Camper Camping met stroom

Je kunt dit jaar een Camper Camping ticket met elekticiteitaansluiting kopen. Let op: deze Camper Camping plekken staan gegroepeerd op een apart gedeelte van de Camper Camping en je kunt hier niet gaan staan met een regulier Camper Camping ticket. De stroomaansluiting is 6 ampere en 1380 watt wat betekent dat je prima een koffizetapparaat kunt gebruiken maar meerdere apparaten tegelijkertijd niet. Neem zelf je elektriciteitskabel / verlengsnoer mee! Dit ticket kost €149,- (incl. servicekosten).

Kijk voor het volledige reglement onder het kopje 'Camping' in deze FAQ.

UITVERKOCHT

Camper camping ticket

Er is een aparte camping voor campers, caravans of vouwwagens en hiervoor is een aanvullend Camper Camping ticket nodig. Je hebt één ticket per camper, caravan of vouwwagen nodig, ongeacht het aantal personen dat er verblijft. Dit ticket kost €79,- (incl. servicekosten).

Kijk voor het volledige reglement onder het kopje 'Camping' in deze FAQ.
Wil je elektriciteit bij je standplaats? Kies dan voor een Camper Camping ticket met stroom. 

UITVERKOCHT

Parkeerticket

Indien je met de auto komt, heb je een aanvullend parkeerticket nodig. Deze kost €15,- (incl. servicekosten) in de voorverkoop en op het terrein betaal je €25,-.
Parkeren is mogelijk van donderdag 28 juni 12:00u tot maandag 2 juli 2018.

KOOP HIER JE PARKEERTICKET

DTRH treinretour

Met het DTRH treinretour reis je voor slechts €19,- vanuit ieder Nederlands treinstation naar treinstation Wijchen en weer terug. Vanaf Wijchen kun je een gratis pendelbus naar het festivalterrein nemen. Het DTRH treinretour is geldig van 28 juni t/m 2 juli 2018 waarbij de heenreis op 28 of 29 juni plaatsvindt en de terugreis op 1 of 2 juli. Het treinretour is verkrijgbaar tot dinsdag 26 juni 23:59u.

KOOP HIER JE DTRH TREINRETOUR

Rabbit Resort

Ook aan luxekonijntjes wordt gedacht op Down The Rabbit Hole! Ga tijdens het festival lekker uit logeren op onze Rabbit Resort. Hier huur je verschillende comfortabele en luxe accommodaties zoals tipi's, hutten en caravans, maar ook eenvoudigere, vooropgezette koepeltentjes en legertenten. De Rabbit Resort bestaat uit de Rabbit Resort Basic waar de eenvoudige doch aangename accommodaties staan en de Rabbit Resort Luxe waar meer comfortabele en luxe accommodaties met aanvullende voorzieningen als comfortabele bedden, koelkasten en meerdere faciliteiten te huur zijn. De eerste 50 mensen die een twee-persoons Sahara Comfort reserveren, ontvangen hierbij gratis slaapzakken en kussens.

Hoteldeal

Verblijf je liever in een hotel? Boek dan het speciale DTRH hotelarrangement dat we samen met Van der Valk Nijmegen - Lent aanbieden. Je verblijft in een luxe tweepersoonskamer, een shuttle service brengt je dagelijks naar het festivalterrein en weer terug en voor je ontbijt wordt gezorgd.

Meer info hotelarrangement

Officiƫle voorverkoopadressen

Koop je tickets alleen bij de officiële voorverkoopadressen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je een geldig ticket koopt. Online koop je via www.ticketmaster.nl kaarten en telefonisch via 0900-300 1250 (€0,60 pm).

Zwarthandel

Pas op voor zwarthandel en koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen. Online is dat www.ticketmaster.nl en telefonisch kun je via 0900-300 1250 (60 cpm) kaarten aanschaffen.

Laat zwarthandelaren als Eutickets, Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief.

Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Polsbandje delen met meer personen?

Polsbandjes zijn persoonsgebonden en daardoor is het niet mogelijk om deze met meerdere personen te delen. Je kunt dus bijvoorbeeld niet zelf op vrijdag komen en op zaterdag en zondag iemand met hetzelfde polsbandje naar binnen laten gaan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!