Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

Nieuws

European Festival Awards 2017

Down The Rabbit Hole is bij de European Festival Awards genomineerd in de categorie Best Medium-Sized Festival!

Die award slepen we natuurlijk dolgraag mee naar ons holletje maar daarvoor hebben we wel jouw stem nodig.. Een stem uitbrengen is zo gepiept, je hoeft je niet te registreren maar je maakt wel kans op mooie prijzen. Stemmen kan hier: http://eu.festivalawards.com/vote/

Dankjewel!

lees meer

Line-up DTRH presents: FĂȘTeReTeT in Nijmegen bekend!

Tuimel in het najaar nog een keer diep Down The Rabbit Hole bij DTRH presenteert FêTeReTeT tijdens Nijmeegse Kunstnacht in Doornroosje. De complete line-up is nu bekend!

lees meer

Kijk Lucky's Kerk terug

Lucky Fonz III? leidde tijdens DTRH drie dagen lang de culinaire hoogmis in Lucky's Kerk: een boordevolle dinnershow met hemelse vegetarische specialiteiten, volgens recept van Down The Rabbit Hole in samenwerking met Top Notch en topkok Amaro. Geen kliekjes, maar Michelinsterren als gastartiesten, waaronder DJ Dano, Linde Schöne, Dominee Gremdaat, Ray Fuego (SMIB) en All The King’s Daughters.
 

lees meer

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 tuimelen we voor de vijfde keer Down The Rabbit Hole! Meld je alvast aan voor het Facebook event om op de hoogte te blijven.

Informatie over de kaartverkoop volgt later.

lees meer

Down The Rabbit Hole duikt Doornroosje in

Na het heerlijke weekend in juni, heb je in het najaar nóg een kans om Down The Rabbit Hole te tuimelen. Tijdens de Nijmeegse Kunstnacht op zaterdag 23 september presenteert Down The Rabbit Hole FêTeReTeT in Doornroosje.

lees meer

DTRH17 aftermovie

Tuimel nog één keer mee in DTRH17: hier is de aftermovie!
We hopen je 29 juni t/m 1 juli weer te zien voor Down The Rabbit Hole 2018.

Bekijk de aftermovie hier >>>

lees meer

Lees Het Gat online

Bovenop de Teddy Widder heuvel werd het enige losbladig festivalmagazine van Nederland in elkaar gezet: Het Gat. Het Gat bleek weer onmisbaar voor hartenkreten, levenslessen, zin en ook best wat onzin. Alle edities zijn nu ook online te lezen:
VRIJDAG >>>
ZATERDAG >>>
ZONDAG >>>

lees meer

Gevonden voorwerpen

Waardevolle gevonden voorwerpen worden in de loop van maandagmiddag naar de Gemeente Beuningen gebracht en op deze website geplaatst. Je kunt hier zelf kijken of jouw item is gevonden. Als het niet op deze website staat, kunnen we helaas niets voor je doen. www.beuningen.nl/gevondenDTRH

lees meer

Nog meer muziek

Down The Rabbit Hole is dan wel voorbij maar gelukkig staan er de komende tijd nog heel veel toffe acts in de Nederlandse poppodia. Lees verder op onze tips te zien...

lees meer

Waterstoring verholpen

De douches en wasbakken waren vanmiddag tijdelijk afgesloten vanwege een waterleidingbreuk in de buurt van het festivalterrein. Er was hierdoor een verminderde watertoevoer. Inmiddels is het probleem opgelost en zijn alle douches, spoelbakken en wastafels weer in gebruik.

lees meer

Eikenhoutenprocessierups

Op de camping en het festivalterrein is een aantal bomen gevonden waar Eikenhoutenprocessierupsen zitten. Om overlast te voorkomen worden deze nesten morgenochtend vroeg preventief verwijderd.

lees meer

Zonsopgangssessie met Club Classique

Rabbiteers! Vergeet vanavond je wekker niet te zetten, want morgenochtend om kwart over 6 ’s ochtends kun je op het strand van de camping genieten van een bijzondere zonsopkomstsessie met Club Classique, waar het gezelschap de nachtbrakers en vroege vogels liefdevol wakker speelt met de muziek van Haydn.

lees meer

3FM op DTRH

Naturlijk is 3FM dit jaar ook weer op DTRH om uitgebreid verslag te doen. 

Vanuit de witte kerk naast de Hotot wordt live uitgezonden en hoor je interviews, sfeerverslagen, speciale sessies en natuurlijk heel veel muziek vanaf de podia. Lees verder voor het tijdschema.

lees meer

Rabbit Bazar op de Hotot Heuvel

Ook shopgrage Rabbiteers komen aan hun trekken tijdens #DTRH17 op de Rabbit Bazar!

lees meer

#DTRH17 At Night

Ook ’s nachts is er ontzettend veel te doen in De Groene Heuvels. Doordansen, film kijken, eten, lachen, chillen, spontane feestjes ontdekken en weer door – all the way Down The Rabbit Hole tot het ochtendgloren.

lees meer

Signeersessies #DTRH17

Plato Concerto, dé platenzaak van Nederland, is weer aanwezig op Down The Rabbit Hole! Hier vind je cd’s en lp’s van de meeste Down The Rabbit Hole-acts en kun je ze meteen laten signeren.

Dit is het voorlopige signeerrooster:

Vrijdag:
16:15 - MY BABY

Zaterdag:
15:00 - Warhaus
16:00 - Navarone
19:00 - Spinvis
22:15 - Moss

Zondag:
17:45 - Temples

Het meest actuele rooster en wijzigingen vind je tijdens het festival tevens in de app en op het krijtbord buiten Plato Concerto.

lees meer

Filmprogramma Bosbios

Iedere avond, wanneer de zon achter de wolken is verdwenen, wordt de Burcht in het Bos omgetoverd tot een openluchtbioscoop.

lees meer

Campings donderdag eerder open

It’s summertime en donderdag wordt wederom een stralende, warme dag. 
Om daar zoveel mogelijk van te genieten gaan de campings eerder open! Vanaf 12:00u (was 16:00u) kun je een plekje uitzoeken, een duik in het meer nemen en je voorbereiden op de BBQ die om 18:00u op het stand bij de festivalpoort van start gaat.

lees meer

Eten en drinken op #DTRH17

Aan tafel! De menukaart van Down The Rabbit Hole is weer om te smullen!

Van vis, vlees, vega en een goudeerlijke vette bek tot verse powersapjes, goeie koffie en deskundig geshakete cocktails. Of wat dacht je van de gezamenlijke strandbarbecue op donderdagavond? Dit wordt een weekend om je blokkenschema bij af te likken!

lees meer

Vragen over DTRH17?

Heb je vragen over Down The Rabbit Hole 2017? Mailen of een bericht via Facebook sturen is niet meer nodig want Livecrowd weet alles en beantwoordt je vragen direct via WhatsApp, Facebook of Twitter. Ga naar: https://livecrowd.io/dtrh17/

lees meer

De winnende Porto Parties zijn bekend!

Het themafeest van je dromen!

lees meer

Watershipdown & Pretvormer

Attentie meerminnen en meermannen! Dat machtige zwem- en spartelwater van de Groene Heuvels ligt er weer bevaarklaar bij! 

lees meer

MASCOTTE #THEMAKERS AREA

Even toe aan een rustigere flow? In het centraal gelegen niemandsbos tussen het Vurige en Vuige Veld vind je de unieke houten hangout Mascotte #theMakers Area, een toevluchtsoord waar je heerlijk kunt indalen en bijkomen van je Rabbitavonturen.

Deze speciaal ontworpen relaxplek is volledig met de hand gemaakt, want zo rollen ze bij je gastheren van Mascotte het liefst. In #theMakers Area chill je een gat in de dag tot de vogeltjes fluiten, met ambachtelijk gefilterde topkoffie en je favoriete vloei in alle maten binnen handbereik. Kun je zo weer aan de rol.

lees meer

Wilde Haren x Desperados is back!

Natuurlijk is Wilde Haren x Desperados terug in je Rabbit Hole, je weet toch! Maak je klaar voor drie dikke dagen beats en fun, dit jaar op een gigantische partypier aan én in het water.

lees meer

HENDRICKS CUCUMBER COCKTAIL ZOO

‘s Werelds kleinste, meest grootse en misschien wel merkwaardigste komkommertuin is dit jaar voor de eerste keer te vinden op Down the Rabbit Hole – maar alleen als je de weg weet. Dwaal weg van het rumoer naar The Cucumber Cocktail Zoo, de relaxte hideaway in de bossen waar ongewone gin-cocktails geschonken worden met de door Hendrick’s Gin zo geliefde komkommer in de hoofdrol.

lees meer

Het Vuige Veld

Het Vuige Veld is een hard & heavy loeilekkerland van denim, diesel en decibellen in het hart van Down The Rabbit Hole. 

lees meer

Duik Dieper DTRH: Future Fuzzy Field

Duik Dieper Down The Rabbit Hole! Een mini-docu serie over de makers van DTRH. Een space-ei, leggings, 'Praten met Apparaten' en vintage-future danceparties? In deze aflevering vertelt Steven van Lummel wat er allemaal op het nieuwe Future Fuzzy Field te beleven valt...

lees meer

Het Idyllische Veldje

Rond de plukrijpe kersenboom op het Idyllische Veldje komen creativiteit, ambacht en pure magie samen.

lees meer

Future Fuzzy Field - get ready for liftoff!

All systems go! Strik je raketlaarzen goed vast voor Future Fuzzy Field, de nieuwe thuisbasis van Fuzzy Lop links naast de festivalpoort! 

lees meer

Reserveer je plekje voor Lucky's dinnershow

In Lucky’s Kerk host Lucky Fonz III elke dag om 18:00 en 20:00 uur een boordevolle dinnershow met hemelse vegetarische specialiteiten.

lees meer

Download de app!

De officiële DTRH17 app is nu beschikbaar voor Android en iOS! Ontvang alerts voor je favoriete artiesten, blijf tijdens het festival op de hoogte van het laatste nieuws en check alle essentiële festivalinfo.

lees meer

Duik Dieper DTRH: Anders Wolhar

Duik Dieper Down The Rabbit Hole! Een mini-docu serie over de makers van DTRH. Met vandaag Anders Wolhar over zijn 'Hoorn des Overvloeds': het maagdelijke witte, olie-spuitende beeld dat je dit jaar op het Vuige Veld vindt..

lees meer

Duik Dieper DTRH: Andre Amaro

Duik Dieper Down The Rabbit Hole! Een mini-docu serie over de makers van DTRH. Met vandaag een kijkje bij Andre Amaro die met zijn Los Conejos Bravos het Idyllische Veldje bestiert. Hoe gaat hij te werk en waarom doet hij wat hij doet?

lees meer

Broadcast Away TeeVee

Broadcast Away TeeVee is a show, performance and party in one, coming to you live and direct from the Vurige Veld. 

lees meer

Volg je neus naar het Vurige Veld!

Het Vurige Veld is de beschutte chillplek waar je waakvlam hoog oplaait. 

lees meer

Body en mind in balans op #DTRH17 met yoga, de Speakers Corner en Taekwondo

Op de heuvel bij Hotot verrijst Tramontana, de klimaatvriendelijke hangout voor lichaam en geest. 

lees meer

Volledig blokkenschema

Het volledig DTRH17 blokkenschema staat online! Dus niet alleen met de Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop maar met alles erop & eraan: DJ's op het Vuige Veld en Idyllische Veldje, het nachtprogramma, Le Salón, Tramontana en nog heel veel meer. Alleen de geheime feestjes, die vind je natuurlijk pas ter plekke.... Bekijk het schema hier >>>

Binnenkort gaat ook de app live.

lees meer

Plattegrond

Neem alvast een kijkje op het terrein: de plattegrond staat online!

De terreinindeling is wat veranderd ten opzicht van vorig jaar: de Fuzzy Lop is verplaatst en staat samen met het nieuwe Future Fuzzy Field op een nieuw deel van het terrein. Het Vuige Veld gaat naar de oude plek van de Fuzzy Lop en het Vurige Veld vind je op de oude plek van het Vuige Veld.

Ook nieuw: De Burcht, Broadcast Away TeeVee, en Lucky's Kerk. Wilde Haren x Desperados drijft dit jaar weer op het water...

Bekijk de plattegrond hier >>>

lees meer

Down The Rabbit Hole zoekt bouwers en rauwdouwers!

*Update: het is inmiddels niet meer mogelijk om je aan te melden als bouwer, de selectie is gemaakt*

Bouwers en rauwdouwers, opgelet! We zijn op zoek naar een selecte crew doeners met goede ideeën, die willen meebouwen aan de nieuw te bouwen Burcht in het bos. De Burcht moet een gigantisch kunst-/bouwwerk worden met allemaal verschillende nestjes en holletjes, waar festivalgangers straks de hele dag door kunnen chillen en in de avond en nacht kunnen genieten van open-airfilms in de Bosbios. De Burcht wordt in de week voorafgaand aan Down The Rabbit Hole gebouwd, uiteraard onder begeleiding van professionals en inspirerende figuren, incl. een aantal jonge kunstenaars afkomstig van de opleiding Docent Beeldende Kunst & Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Artez in Arnhem. Geen bouw- of ontwerpervaring is geen bezwaar, maar energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn onmisbaar. Jeuken je handen al? Get busy!

lees meer

Klassieke muziek

Classic Down The Rabbit Hole: klassieke muziek! Op het Vurige Veld en in de muziekkiosk op het Idyllische Veldje hoor je dagelijks de mooiste klassieke muziek live, vertolkt door een all-killer line-up van zowel up-and-coming ensembles als gerenommeerde solomaestro’s, zoals Kobra Ensemble, Diamanda La Berge Dramm, Duo AttemaHaring, Alma Quartet, Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, EnsembleCaméléon en Cello8ctet. En extra leuk voor de nachtbrakers en/of de vroege vogels: op zaterdagochtend rond kwart over zes kun je de bijzondere zonsopkomstsessie op het strand bijwonen, waar Club Classique de muziek van Haydn ten gehore brengt. Bravissimo!

 

lees meer

Voorspel jouw DTRH toekomst!

Ben je benieuwd wat DTRH dit jaar voor jou in petto heeft? Ontmoet jij jouw ‘Kampvuurvlam’ of zwaai jij het hele weekend met de ‘Bierhaalscepter’? We hebben onze glazen bol eens afgestoft en zijn op zoek naar durfallen die zich aan een voorspelling durven te wagen. Doe mee met het DTRH Toekomstkaarten-spel en maak kans om tickets te winnen!

lees meer

Blokkenschema bekend!

Heet nieuws: het blokkenschema voor Down The Rabbit Hole 2017 is bekend! Dat wil zeggen: de acts die straks in Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Field te zien zijn, want vier dagen tuimelen Down The Rabbit Hole laat zich niet zomaar in een paar strakgeplande blokken vangen. Stay tuned voor nachtfeestjes, verrassende pop-upshows, barbecueën, strijkkwartetten, toptheater, dikke hiphop, boomhut-DJ’s, films, yoga, vuig doordansen, speciaalbieren, hoelahoepen, zwemmen, bootcampen, relaxen, vuurtje stoken, smikkelen en smullen – plannen is meestal zinloos, maar timing is alles. Ready to tumble? Check 'm hier >>>

lees meer

Duik Dieper DTRH: de festivalpoort

Duik Dieper Down The Rabbit Hole! Een mini-docu serie over de makers van DTRH. Met vandaag een kijkje in de werkplaats van de makers van de festivalpoort: Marisja van ATM Model Art vertelt over vervreemding, mensen op het verkeerde been zetten, techniek en natuur en hoe dat alles samenkomt in de poort.

lees meer

Terug op Down The Rabbit Hole: luxe cocktail- en dansclub Le Salon!

In stijl dansen en drankjes drinken doe je in Le Salón, de latin-deluxe dans- en cocktailclub bij Teddy Hill. Twee linkervoeten? In Le Salón krijg je dagelijks dansles van echte wedstrijddansers: geen stijf ballroomgeschuifel, maar salsa, rumba, samba, cha cha en de hit van vorig jaar: stijldansen op onverwachte muziek.

lees meer

Partyplanners gezocht!

Wil jij je eigen feestje op Down The Rabbit Hole geven? Kom maar op! 

Tijdens de Porto-Parties mogen de leukste feestmeesters zich compleet uitleven op het thema van hun dromen. Jij bepaalt de muziek, het programma, de dresscode, het decor en de inhoud van de koelkast.  
 

lees meer

Alle covertalenten verzamelen!

Spelen jij en je vrienden de sterren van de hemel, maar kun je dat ook heel goed zónder instrumenten? Doe dan mee met de #DTRH17 Coveractie en maak kans op 2 x 5 tickets voor Down The Rabbit Hole!

lees meer

Record Store Day Giveaway: win 2 tickets voor Down The Rabbit Hole!

Aanstaande zaterdag 22 april 2017 is het weer Record Store Day, de wereldwijde dag van de onafhankelijke platenzaak. Deze dag verschijnen een groot aantal super exclusieve releases in kleine oplages en kun je in meer dan 100 platenzaken in Nederland terecht voor intieme instore optredens en feestjes.

Om dit te vieren hebben wij 2 tickets voor Down The Rabbit Hole verstopt in een exclusieve Record Store Day-release van een DTRH-act in één van deze 100 platenzaken. Find The Rabbit Hole!

Meer informatie en een lijst van alle deelnemende platenzaken, een overzicht van de releases van dit jaar en een schema van alle instore optredens bij jou in de buurt zijn te vinden op www.recordstoreday.nl. Happy Crate Digging!

lees meer

Milky Chance, MY BABY, Izzy Bizu en meer

Down The Rabbit Hole 2017 is in aantocht! Vandaag maken we de laatste namen voor de drie muziekpodia bekend: Milky Chance, MY BABY, Izzy Bizu, HUNEE, Coely, Dollkraut (DJ-set), Jo Goes Hunting en Confidence Man

Zij staan samen met o.a. Fleet Foxes, Moderat, Nicolas Jaar, Oscar And The Wolf, Bear's Den, Cage The Elephant, De La Soul, Father John Misty, Rag’n’Bone Man, SOHN, Soulwax, Spoon, The Avalanches en Xavier Rudd op DTRH17

Binnenkort meer info over het programma van Wilde Haren x Desperados, het Fuzzy Field (nieuw!), de Vuige Veld DJ's, Le Salón, Portoparties en nog veel meer...

lees meer

Fleet Foxes, Typhoon, Soulwax, De La Soul en meer!

De lente is begonnen, het zonnetje schijnt en over précies 3 maanden is het zover: Down The Rabbit Hole 2017! Daarom: tijd voor veertien nieuwe muzieknamen!

lees meer

Klangstof zegt af

Helaas heeft Klangstof Down The Rabbit Hole afgezegd. Ze touren deze zomer in de Verenigde Staten en blijken toch niet op tijd terug te zijn voor Down The Rabbit Hole.

lees meer

Moderat, Nicolas Jaar, Bear's Den en meer!

Spits je oren: het is tijd voor nieuwe Down The Rabbit Hole namen! Vandaag voegen we maar liefst 23 muziekacts toe aan het programma. Let's roll!

lees meer

Twee afzeggingen

Konijnentranen met tuiten hier op kantoor, want twee bevestigde acts hebben moeten afzeggen.

lees meer

Cage the Elephant naar DTRH!

Zondagnacht wonnen ze de Grammy voor beste rockalbum en vandaag kunnen we bekendmaken dat Cage The Elephant naar Down The Rabbit Hole komt!

lees meer

Rabbit Resort woensdag in de verkoop

Woensdag 15 februari om 15u start de verkoop van de accommodaties op het Rabbit Resort. Dit jaar ligt het Rabbit Resort naast de festivalcamping en is het opgedeeld in twee gebieden: Rabbit Resort Basic en de Rabbit Resort Luxe.

Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende accommodaties en het Rabbit Resort heeft fijne loungeplekken en diverse mogelijkheden om na een festivaldag lekker te ontspannen. Natuurlijk staat campingburgemeester Jan dit jaar ook weer voor je klaar!

Alle info over het Rabbit Resort en de beschikbare accommodaties vind je op www.rabbitresort.nl
 

lees meer

Rapid Rabbit uitverkocht

De Rapid Rabbit-kaarten zijn gevlogen. Lang leve de Happy Rabbit-kaarten!

Komende twee weken kosten Happy Rabbit-kaarten €115,-* dus als je je ticket voor 28 januari koopt heb je €14,- korting! Vanaf 28 januari is de definitieve kaartprijs namelijk €129,-* voor het volledig festival, een plek op de camping en de pendelbus van en naar station Wijchen.

Vanaf nu zijn de groepstickets ook beschikbaar. Voor 10 tickets betaal je €990,-* waardoor je per ticket slechts €99,- betaalt.

*exclusief servicekosten

lees meer

Laat ze maar rollen!

Deze week staat Groningen in het teken van Eurosonic Noorderslag.
Door de hele stad worden zakjes met DTRH-knikkers verstopt waarmee je kans maakt om Down The Rabbit Hole tickets te winnen. Hou je ogen dus goed open en laat ze maar rollen!

lees meer

Eerste bevestigingen DTRH17

De eerste bevestigingen voor Down The Rabbit Hole 2017 zijn bekend! 

lees meer

Kaartverkoop DTRH17 van start!

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2017 is van start en de eerste 10.000 Rapid Rabbit tickets kosten slechts €99,-  Let op: deze tickets zijn bijna uitverkocht.

lees meer

Kijk DTRH 2016 terug

Nog even terugkijken naar DTRH 2016? Dat kan!

De officiële aftermovie bekijk je hier en in het festivaldossier van 3voor12 vind je bergen live opnames, recensies en interviews. 

 

lees meer