Nieuws

Het Grid

Dit jaar verrijst een imposante nieuwe festivalpoort: Het Grid.

lees meer

Camper Camping bijna uitverkocht

Kom je met een camper, caravan of vouwwagen? Wacht dan niet te lang want de Camper Camping tickets zijn bijna uitverkocht! 

Dit jaar heb je ook de keuze voor een plek met elektriciteit, kijk voor alle info op de ticketpagina van deze site. Camper Camping tickets bestel je hier >>>

lees meer

Laatste namen + blokkenschema bekend!

Nog maar 100 (honderd!) dagen tot DTRH! Dat is dus al razendsnel en daarom hebben we vandaag de laatste 39 bevestigingen van het muziekprogramma voor je én wordt het blokkenschema gepubliceerd.

lees meer

Partyplanners gezocht voor Porto Parties 2018!

Wil jij je eigen partijtje organiseren op Down The Rabbit Hole 2018? Kom maar op! Bij de Porto Parties mogen de leukste feestmeesters zich compleet uitleven op het themafeest van hun dromen. Jij bepaalt de muziek, het programma, de dresscode en het decor, wij doen de rest!

lees meer

18 nieuwe bevestigingen!

Het is een stormachtige dag maar we hebben bloedheet festivalnieuws voor je! Vandaag bevestigen we de komst van zonnegod Anderson .Paak & The Free Nationals naar de vijfde editie van Down The Rabbit Hole. Daarnaast kondigen we maar liefst 17 nieuwe acts aan, waaronder Fever Ray van The Knife, Leon Bridges en de psychonauten van MGMT. Are you ready to tumble?

 

lees meer

Groepsticket alert

Zo hé! De 10.000 groepstickets zijn er al bijna doorheen: sinds vanmorgen 10u zijn er al ruim 8.000 verkocht! Ook nog 30 euro korting per ticket pakken? Een gewaarschuwde rabbit telt voor twee..
UPDATE: DE GROEPSTICKETS ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT, ER ZIJN NOG WEL REGULIERE TICKETS.

lees meer

Kaartverkoop DTRH18 vrijdag van start!

Zet de wekker, bel de oppas en zorg dat je geen kater hebt: op vrijdag 1 december om 10:00 uur 's ochtends begint de kaartverkoop van Down The Rabbit Hole 2018!

lees meer

Eerste namen DTRH18!

De rabbits zijn er vroeg bij dit jaar! Dit jaar gaan we kopje onder in de Groene Heuvels op 29 juni, 30 juni en 1 juli 2018 en dat doen we samen met:

lees meer

Overnachten op de Rabbit Resort

Ook aan luxekonijntjes wordt gedacht op Down The Rabbit Hole! Ga tijdens het festival lekker uit logeren op onze Rabbit Resort. Hier huur je verschillende, luxe accommodaties zoals tipi's, hutten en caravans, maar ook simpelere, vooropgezette koepeltentjes en legertenten.

lees meer

Genomineerd voor een European Festival Award!

Down The Rabbit Hole 2017 is bij de European Festival Awards genomineerd in de categorie Best Medium-Sized Festival!

Die award slepen we natuurlijk dolgraag mee naar ons holletje maar daarvoor hebben we wel jouw stem nodig.. Een stem uitbrengen is zo gepiept, je hoeft je niet te registreren maar je maakt wel kans op mooie prijzen. Stemmen kan hier: http://eu.festivalawards.com/vote/

Alvast bedankt! 

lees meer

Data DTRH18 bekend!

Het duurt nog even maar we kijken nu al weer reikhalzend uit naar Down The Rabbit Hole 2018. Zien we je op 29 juni, 30 juni en 1 juli 2018 weer in de Groene Heuvels? De camping gaat, zoals je van ons gewend bent, op donderdag 28 juni al open.

Tot dan!

lees meer

Terugblik Down The Rabbit Hole 2017

Tuimel nog één keer terug naar DTRH17: hier is de aftermovie! 

lees meer
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in!