Ontvang de nieuwsbrief

DTRH

Nieuws

Fleet Foxes, Typhoon, Soulwax, De La Soul en meer!

De lente is begonnen, het zonnetje schijnt en over précies 3 maanden is het zover: Down The Rabbit Hole 2017! Daarom: tijd voor veertien nieuwe muzieknamen!

lees meer

Klangstof zegt af

Helaas heeft Klangstof Down The Rabbit Hole afgezegd. Ze touren deze zomer in de Verenigde Staten en blijken toch niet op tijd terug te zijn voor Down The Rabbit Hole.

lees meer

Moderat, Nicolas Jaar, Bear's Den en meer!

Spits je oren: het is tijd voor nieuwe Down The Rabbit Hole namen! Vandaag voegen we maar liefst 23 muziekacts toe aan het programma. Let's roll!

lees meer

Twee afzeggingen

Konijnentranen met tuiten hier op kantoor, want twee bevestigde acts hebben moeten afzeggen.

lees meer

Cage the Elephant naar DTRH!

Zondagnacht wonnen ze de Grammy voor beste rockalbum en vandaag kunnen we bekendmaken dat Cage The Elephant naar Down The Rabbit Hole komt!

lees meer

Rabbit Resort woensdag in de verkoop

Woensdag 15 februari om 15u start de verkoop van de accommodaties op het Rabbit Resort. Dit jaar ligt het Rabbit Resort naast de festivalcamping en is het opgedeeld in twee gebieden: Rabbit Resort Basic en de Rabbit Resort Luxe.

Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende accommodaties en het Rabbit Resort heeft fijne loungeplekken en diverse mogelijkheden om na een festivaldag lekker te ontspannen. Natuurlijk staat campingburgemeester Jan dit jaar ook weer voor je klaar!

Alle info over het Rabbit Resort en de beschikbare accommodaties vind je op www.rabbitresort.nl
 

lees meer

Rapid Rabbit uitverkocht

De Rapid Rabbit-kaarten zijn gevlogen. Lang leve de Happy Rabbit-kaarten!

Komende twee weken kosten Happy Rabbit-kaarten €115,-* dus als je je ticket voor 28 januari koopt heb je €14,- korting! Vanaf 28 januari is de definitieve kaartprijs namelijk €129,-* voor het volledig festival, een plek op de camping en de pendelbus van en naar station Wijchen.

Vanaf nu zijn de groepstickets ook beschikbaar. Voor 10 tickets betaal je €990,-* waardoor je per ticket slechts €99,- betaalt.

*exclusief servicekosten

lees meer

Laat ze maar rollen!

Deze week staat Groningen in het teken van Eurosonic Noorderslag.
Door de hele stad worden zakjes met DTRH-knikkers verstopt waarmee je kans maakt om Down The Rabbit Hole tickets te winnen. Hou je ogen dus goed open en laat ze maar rollen!

lees meer

Eerste bevestigingen DTRH17

De eerste bevestigingen voor Down The Rabbit Hole 2017 zijn bekend! 

lees meer

Kaartverkoop DTRH17 van start!

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2017 is van start en de eerste 10.000 Rapid Rabbit tickets kosten slechts €99,-  Let op: deze tickets zijn bijna uitverkocht.

lees meer

Kijk DTRH 2016 terug

Nog even terugkijken naar DTRH 2016? Dat kan!

De officiële aftermovie bekijk je hier en in het festivaldossier van 3voor12 vind je bergen live opnames, recensies en interviews. 

 

lees meer